Odeja za najmlajše Perle-Quilt Kaloo za posteljo

Opis izdelka

Kaloo odeja za posteljico Perle-Quilt je prikupen in prijeten dodatek za spanje, primeren za najmlajše otroke od 0. meseca. Otroška odejica služi za miren otroški spanec, ki bodo zahvaljujoč njej vedno na toplem. Odejica za dojenčke je nežna in mehka za otroško kožo, dojenčki bodo zaviti v njo sladko in prijetno spali. Njene mere znašajo 140*100 cm. Ta čudoviti dodatek nima le estetske funkcije, ampak je zelo pomemben tudi za to, ker ujame otrokov vonj, ki se zahvaljujoč temu v novem in še neraziskanem svetu počuti gotovo in varno. Odejica za otroško posteljico je zapakirana v priročno torbo, v katero jo lahko shranite, ko je ne uporabljate. S tem ne bo zavzemala veliko prostora.

Kaloo za varne in mirne noči najmlajših priporoča uporabo nežne in mehke odeje.Najmlajši otroci imajo pri spanju raje nežnejše barve, ki nanje delujejo pomirjujoče, zato je odeja prijetne sive in bele barve. Zahvaljujoč originalnemu in edinstvenemu videzu, nežnim barvam in nežni površini bo odejica za najmlajše hitro postala najljubši del spanja vsakega dojenčka. Priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, s čimer se bo ohranila njena barva in kakovost.

Kaloo je francosko podjetje, ki že več kot 16 let izdeluje mehke plišaste igrače in dodatke za spanje in kopanje edinstvenega francoskega dizajna in kakovostni materialov. Otroške igrače in dodatki Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač in dodatkov je docela nadzorovan, vsak izdelek pa izpolnjuje stroge evropske standarde, s čimer je zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Kaloo so izpolnjene sanje vsakega otroka, proizvajalec pazi na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč plišastim igračam Kaloo počutijo mirno in varno.

Lastnosti

  • nežna in mehka odeja za otroško posteljico
  • primerno za najmlajše otroke od 0. meseca
  • nežna barvna zasnova
  • mere 140*100 cm
  • idealna za miren spanec najmlajših
  • v priročni torbi
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • pranje pri 30 °C, s čimer se ohrani kakovost in barva odeje
  • edinstveni francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost140*100 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.