Predhišni vrt z dvema koritoma za rože za hiške Smoby Neo Jura Lodge in Friends House z UV filtrom

Opis izdelka

Francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom po celem svetu le najkakovostnejše igrače francoskega dizajna in prav tako tudi priročne dodatke in pripomočke, ki bodo otroke v trenutku navdušili. Predhišni vrt z dvema koritoma za rože je prav ustvarjen za otroke, ki radi pomagajo svojim staršem na vrtu in si želijo skrbeti za lastne rože. Predhišni vrt tvori priročna ograja iz dveh delov v zeleni barvi, ki jo preprosto namestite pred hiško. Na ograji sta nameščena dve koriti za rože v rdeči barvi, kamor lahko otroci posadijo rože in zanje skrbijo. Predhišni vrt je enake barve kot otroška hiška, zato se mu poda kot set. 

Ograjica s koritoma ima trpežne in dvojne stene in je izdelana z najmodernejšim proizvodnim procesom Blow Molding, enako kot vse hiške znamke Smoby. Ponaša se s stabilno in trpežno konstrukcijo, njena površina pa je hkrati nežna in žametna na dotik. Ima prijetne zaobljene robove, tako da se otroci ne bodo poškodovali. Barve na dodatkih Smoby ne bodo zbledele niti po daljši uporabi, zahvaljujoč anti UV filtru bodo ohranile svojo čudovito in živo barvitost še leta in leta, kljub neprijetnemu vremenu. Mere predhišnega vrta znašajo 58*58*40 cm, njegova namestitev pa je hitra in preprosta. Po potrebi lahko ograjico še dodatno razširite za druge elemente.

Predhišni vrt s koritoma za rože znamke Smoby s svojim originalnim francoskim videzom in funkcionalnostjo pri otrocih razvija domišljijo in predstavnost, z njeno pomočjo se približujejo svetu odraslih. S temi dodatki se pri dečkih in deklicah ustvarja in oblikuje odnos k naravi, učijo se gojiti različne rastline in se veselijo njihove rasti. Starši bodo prav tako veseli, da bodo otroci kakovostno preživljali svoj čas. K predhišnem vrtu s koritoma za rože je mogoče priskrbeti tudi druge priročne dodatke, med katere spada tudi žleb z zbiralnikom deževnice, zahvaljujoč kateremu se bodo otroci naučili gospodariti in zalivati rože z deževnico, ki jo bodo sami priskrbeli.

Predhišni vrt je primeren za hiške:

Priznani francoski proizvajalec Smoby že desetletja izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost58*58*40 cm
Skupna višina40 cm
Dimenzije paketa49*12*60 cm
Skupna dolžina58 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,9 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.