Delovno orodje elektronsko Black&Decker Smoby z nastavki in vbodno žago ter vrtalnikom

Opis izdelka

Delovno orodje 3v1 EVO Black&Decker bo navdušilo vse male mojstre od 3. leta starosti. Večnamensko delovno orodje s 3 zamenljivimi glavami omogoča otrokom izvedbo različnih opravil v udobju doma. Delovno orodje vsebuje vrtalnik s 3 nastavki, vbodno žago in brusilko. Vsako orodje lahko hitro sestavite s preprosto zamenjavo nastavkov. Večnamenska delovna igrača je proizvedena iz trdne in kakovostne plastike, držalo z gumirano površino pa je prijetno za oprijem.Otroška žaga, brusilka in vrtalnik v enem je fantastična igrača, s katero se bodo mali dečki zabavali ure in ure. Veliko se bodo naučili o uporabi delovnega orodja in o tem, kaj vse je potrebno za različna popravila.

Otroci se radi igrajo z delovnim orodjem, saj se pri takšni igri počutijo kot odrasli. Pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo resničnemu svetu, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje pravega mojstra. Z igro z orodjem se razvijajo otrokova fina motorika in gibalne spretnosti. Mere igrače znašajo 20*5*18 cm, deluje s pomočjo 2 baterij tipa AA, ki sta priloženi setu. Originalno orodje v oranžno črni barvi v motivu delovnega orodja Black&Decker bo navdušilo vsakega malega mojstra.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne standarde.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost20*5*18 cm
Dimenzije paketa32*7*21 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBatteries: 2 x AA (included)
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.