Poučne igre Učimo se seštevati Educa 24 delov od 4-7 leta

Opis izdelka

Poučna igra Učimo se seštevati, španskega proizvajalca Educa je popolni set otroških sestavljank za otroke od 4. do 7. leta starosti. Ta priročni set iger vsebuje 24 sestavljank, ki bodo pri vaših otrocih razvijale logično mišljenje in matematične spretnosti s pomočjo čudovitih sličic jagod, gobic, grozdja, bombončkov in drugih dobrot. Otroci se bodo zabavali pri vstavljanju posameznih sličic s številkami v pripravljeno šablono, ki jim bo razkrila, ali so pravilno povezali številko k potnikom na drugi sličici. Na igriv način bodo tako urili spomin in koncentracijo. Brezčasni set je proizveden v najvišji kakovosti in se osredotoča na otrokov pravilen in vsestranski razvoj.

Otroci se bodo ob sestavljanju delčkov zabavali in se na zabaven način prav tako naučili veliko novih reči. S to sestavljanko bodo vaši najmlajši združevali sličice tako, da bi bile matematično pravilne. Poučne igre so zaslužne za razvoj domišljije in predstavnosti, z njimi pa se otroci učijo tudi logično razmišljati. Poučne igre so za otroke pomembne že od zgodnje starosti. Posamezni deli sestavljank so večjih dimenzij za lažje sestavljanje. 

Otroška igra s sestavljankami pomaga pri razvoju domišljije, predstavnosti in ročnih spretnosti otrok. Otroci se učijo koncentracije in dojemanja detajlov, razvija pa se tudi njihova fina motorika in logično mišljenje. Španski proizvajalec Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi podjetja Educa boste našli mnogo čudovitih puzzel za otroke in odrasle, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloŠpanija
Dimenzije paketa23*23*5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov24
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.