Poučne igre za najmlajše Aprendo Prve aktivnosti Educa 8 različnih iger od 3-6 leta

Opis izdelka

Poučne igre za najmlajše Aprendo Prve aktivnosti je izjemni set otroških puzzel in sestavljank za najmlajše otroke od 3. do 7. leta starosti. V setu se skriva kar 8 aktivnosti, s katerimi se bodo dečki in deklice do sitega naigrali. Vse aktivnosti so zasnovane v motivu čudovitih in veselih sličic, tako da bodo navdušile vse otroke. Najmlajši otroci od 3. do 4. leta se bodo lahko igrali slikovno tombolo z živalcami, zabavne sličice pobarvali ali pa iz geometrijskih likov sestavljali domine. Otroci od 4. do 5. leta starosti pa bodo povadili abecedo s puzzel ter se prav tako potopili v svet matematike pri sestavljanju puzzel s številkami, s katerimi se bodo naučili seštevati in odštevati.

Na otroke od 5. leta starosti čaka namizna igra s figuricami in kocko ter ustvarjanjem imen različnih živali in predmetov. Otroci bodo s tem zabavnim setom povadili logično mišljenje, matematične spretnosti in se naučili tudi abecedo. Vse puzzle in sestavljanke so proizvedene v prvovrstni kakovosti in se osredotočajo na pravilen, vsestranski razvoj otrok. V tem setu poučnih iger lahko vaš malček izbira iz širokega spektra poučnih iger.

Razvoj domišljije, predstavnosti in koncentracije so izjemno pomembni za vse otroke, že od zgodnje starosti. Poučne igre so izdelane iz kakovostnega materiala, ki je za zdravje neškodljiv. Posamezni deli puzzel in sestavljank so večjih dimenzij za lažje sestavljanje. Španski proizvajalec Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi podjetja Educa boste našli mnogo čudovitih puzzel za otroke in odrasle, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloŠpanija
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.