Potovalna blazina lev My Head Support Cushion Home Kaloo pre deti od 6 mes

Opis izdelka

Potovalna blazina Lev My Head Support iz priljubljene izdaje Travel, francoske znamke Kaloo je popoln dodatek za potovanja, ki bo navdušil vse otroke od 6. meseca starosti. Moderna blazina v motivu levčka bo dečkom in deklicam zagotovila maksimalno udobje med vožnjo v avtu. Na to originalno blazino si lahko malčki oprejo glavico, blazina omogoča boljšo stabilizacijo vratnega dela hrbtenice in zvišuje varnost, otroci pa lahko hitreje zaspijo tudi na daljših potovanjih. Prvorazredna blazina je proizvedena iz kakovostnih mikrovlaken in pliša, je nežna in mehka na dotik.

Motiv živalce ima velik pomen za razvoj otrokove predstavnosti in domišljije, jih razveseljuje in pomirja. Vrhunska oranžna blazina bo s svojim brezčasnim videzom razveselila vse otroke, s svojo priročnostjo pa zagotovo tudi starše. Mere blazine so 22*24 cm. Je večfunkcijska – uporabite jo lahko pri potovanjih in tudi doma, ko se lahko z njo otroci tudi igrajo. Varna je za otroško igro, saj izpolnjuje vse kriterije kakovosti. Blazno lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili njeno barvo in kakovost. Prišit žepek iz blaga bo blazino zaščitil pred nečistočami, zahvaljujoč njemu pa ga boste lahko prenašali.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih plišastih igrač in dodatkov za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. So odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost22*24 cm / 20*22 cm
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.