Potisna palica z naslonom za vse BIG New&Classic&Next&Neo poganjalce od 12 mes

Opis izdelka

Palica za vodenje, vrhunskega nemškega proizvajalca BIG je priročen dodatek za vse poganjalce tipa New, Classic, Next in Neo. Ergonomski ročaj lahko za večje udobje oprimete z obema rokama, to pa omogoča nastavitev po višini na 4 različne položaje (od 88 do 108 cm). Palica je kovinska, kakovostno črno naslonjalo pa je izdelano iz trpežne plastike z vtisnjenim logotipom BIG. Palici za vodenje bodo hvaležni vsi starši, saj bodo z njo lahko nadzorovali smer vožnje. Če se bodo otroci med vožnjo utrudili, lahko na poganjalec položijo svoje nogice in počivajo oprti na krmilo, starši pa jih lahko preprosto potiskajo naprej.  Je prav tako odličen dodatek na sprehodih, izletih in nakupih. 

Na poganjalec se pripne s pomočjo zatiča, ki se namesti na zadnji del poganjalca. Tako je potisna palica varno nameščena na poganjalec in preprost za uporabo. Najnovejše proizvodne tehnologije zagotavljajo visoko stabilnost in trpežnost palice. Namestite in odstranite jo hitro povsem preprosto – s premišljenim fiksnim namestitvenim sistemom bo to uspelo vsakemu staršu. Višino potisne palice nastavite s pritiskom na gumb na ročaju, kjer je razdalja med posameznimi višinskimi stopnjami 6,5 cm. Z najnovejšim dodatkom BIG bodo vaši otroci imeli pri igri s poganjalcem uravnoteženo razmerje med zabavo in počitkom. Pri poganjanju z nogami si bodo krepili mišice na nogah in rokah, izboljšali motoriko in telesno držo ter hkrati po želji tudi počivali.

Nemški proizvajalec BIG že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače, ki so kot nove videti tudi več let. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Izdelke je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost40*25*88-108 cm
Skupna višina88-108 cm
Višina ročaja88 - 108 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,2 kg
Opombaall BIG ride ons
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.