Prenosljiva tekstilna posteljica Carry Bed Coral Mon Premier Poupon Bébé Corolle za 30 cm dojenčka od 18 mes

Opis izdelka

Čudovita prenosna posteljica Carry Bed Coral Mon Premier Poupon Bébé iz delavnice francoske znamke Corolle bo prinesla nemotene sanje vsem dojenčkom tudi izven doma. Posteljica iz kakovostnega prvorazrednega materiala, čudovitega francoskega dizajna je zasnovana za dojenčke Corolle z velikostjo 30 cm. Ta edinstveni dodatek za nego dojenčkov bo razveselil vse otroke od 18. meseca starosti, ki se radi igrajo z dojenčki, saj jim bo priskrbela čudovite trenutke polne nepozabnih doživetij. Prenosljiva posteljica z ljubkim potiskom v svetlo rožnati barvi je dodelana do najmanjših detajlov in je na prvi pogled videti kot prava potovalna posteljica, za pravega dojenčka. Zahvaljujoč prenosljivi posteljici se lahko otroci podajo na izlet z dojenčkom tudi ko še sladko spančka.

Ta posteljica za dojenčka Mon Premier Poupon iz prijetnega materiala ima dve priročni držali, zahvaljujoč katerim jo lahko vzamete s seboj kamor koli. Svetlo rožnato pregrinjalo, ki varuje dojenčka in hkrati služi kot odejica, lahko s pomočjo zapenjanja na ježka preprosto snamete. Otroci lahko dojenčka vzamejo s posteljice ali pa ga vanjo brez težav položijo. Prenosljiva posteljica Corolle, ki je hkrati tudi odličen dodatek vsake sobice, pripomore k razvoju domišljije in komunikacijskih spretnosti. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Posteljico iz blaga Corolle lahko perete ročno pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. V naročje svojega malčka položite najlepšega dojenčka na svetu z dodatki, ki jih boste našli le pri nas.

Lastnosti

  • prenosljiva posteljica za dojenčka igračo
  • iz kakovostnega blaga
  • od 18. meseca
  • za dojenčka z velikostjo 30 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost12*30*17 cm
Dimenzije paketa12*24*40 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,03 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)30 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.