Posteljica s previjalno mizico Violette Baby Nurse 2v1 Smoby 3 položaji z dojenčkom, ki lula in 8 dodatki od 24 mes

Opis izdelka

Posteljica s previjalno mizico Violette iz priljubljene izdaje Baby Nurse, francoskega proizvajalca Smoby je brezčasni model za dojenčke z velikostjo od 32 do 42 cm, ki bo prevzela vse deklice od 2. leta starosti. Ta multifunkcijska igrača v sebi skriva po višini nastavljivo posteljico, zložljivo previjalno mizico, priročen set 8 dodatkov in prav tako dojenčka z realističnim učinkom lulanja, tako da bodo male mamice lahko doživele polnovredno zabavo pri negi za dojenčka. Celotni set je zasnovan v čudovitih odtenkih rožnate barve in bo postal odličen dodatek za vsako otroško sobico.

Po višini nastavljiva posteljica v 3 položajih omogoča deklicam, da imajo svojega najljubšega dojenčka zmeraj pri sebi tudi med spanjem na približno enaki višini. Zahvaljujoč tej funkciji ima deklica še bližnji kontakt s svojim dojenčkom, lahko ga drži za roko in kadarkoli poskrbi zanj. Previjalna mizica z modnimi pikicami na straneh služi kot zaščita in po preklopu nad posteljico, ponuja deklici mesto, na katerem lahko previje in nahrani svojega malčka. Na spodnjem delu posteljico je prostoren prostor za shranjevanje dodatkov in pripomočkov.

Set dodatkov vsebuje kahlico, kamor lahko dojenček lula, stekleničko za hranjenje, posodice s hrano, puder in različne obliže. Posteljica s previjalno mizico in dojenčkom, ki lula je originalno darilo za deklice, ki se rade igrajo mamice in si predstavljajo, da so njihovi dojenčki pravi. Ta igra pomaga pri razvoju otroške fantazije, kognitivnih in motoričnih sposobnosti in samostojnosti. S pomočjo držanja, hranjenja in uspavanja ter igre z otroškim dojenčkom, se otroci približujejo svetu odraslih. 

Mere otroške posteljice znašajo 52*32*48 cm, kjer je skupna 48 cm in teža 2,8 kg. Izdelana je iz kakovostne in trpežne plastike, ki je prijetna in žametna na dotik. Za čiščenje igrače priporočamo uporabo vlažne krpe. Francoski Smoby ima dolgoletno tradicijo pri izdelavi otroških igrač. Na trgu je vodilen in njegove igrače so narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne umetne mase, ki je prestala evropske teste kakovosti. Igrače Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost52*32*48 cm
Skupna višina48 cm
Dimenzije paketa49*15*58 cm
Skupna dolžina52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,6 kg
Opomba3 positions/ + Doll
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.