Posteljica Powder Pink Maxi-Cosi&Quinny Co Sleeping Bed Smoby za 38 cm dojenčka 4 višine

Opis izdelka

Posteljica Powder Pink Sleeping Bed iz priljubljene izdaje Maxi-Cosi&Quinny bo razveselila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Čudovita rožnata posteljica je primerna za dojenčke z največjo velikostjo 38 cm. Je lahko dostopna in se nastavi na 4 različne višine, raste skupaj z otrokom, ki tem s svoje postelje zmeraj doseže tudi posteljico svojega dojenčka. Posteljica za dojenčke stoji na 4 stabilnih nogah, na spodnjem delu je opremljena s prostorom za shranjevanje, kamor lahko otroci odložijo vse potrebne dodatke za nego dojenčka. 

Igrača je izdelana iz kakovostne in trpežne umetne mase z zaobljeni robovi. Posteljica je preprosta za prenašanje, po potrebi jo lahko očistite z vlažno krpo. S skrbjo za dojenčke se deklice približujejo svetu odraslih in ugotavljajo, kaj življenje staršev s seboj prinaša ter pridobivajo občutek za odgovornost. Posteljica se nastavi na višine: 36,5, 39, 41,5 ali 44 cm od tal. Originalni francoski dizajn zagotavlja, da se bodo z njo deklice zabavale ure in ure. Dojenček ni del paketa.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost52*33*37 cm
Dimenzije paketa34*11*52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.