Posteljica Mon Premier Poupon Bébé Corolle z blazino in odejo za 30-42 cm dojenčka od 18 mes

Opis izdelka

Čas je za uspavanje dojenčka in prijetne sanje! Posteljica Mon Premier Poupon Bébé z delavnice francoske znamke Corolle spada k nujni opremi za vsakega malčka od 18. meseca starosti, ki skrbi za dojenčka Corolle. Čudovita siva posteljica z blazino in odejico je prav ustvarjena za dojenčka Corolle z velikostjo 30-42 cm. Dizajnerska posteljica s čudovitimi dodatki je dvostranska, tako da se bo igrivo prilagodila dojenčkovi velikosti. Ko bo vaš malček že zrasel in bo spal v novi in večji posteljici, lahko to naredi tudi njegov dojenček. Na vsakega dojenčka Corolle čakajo v posteljici čudovite in nemotene sanje, ki mu jih bo prinesla mehka žimnica s čudovitim potiskom, predvsem pa skrbna nega vašega malčka.

Edinstvena posteljica Mon Premier Poupon Bébé Corolle bo igro z dojenčkom povzdignila na višjo raven in bo spominjala na nego pravega dojenčka. Popolnoma dodelani detajli in prvorazredni materiali so prijetni na dotik in iz posteljice naredijo realistično posteljico za dojenčka, zahvaljujoč čemur se približujejo svetu odraslih. Posteljica Corolle, ki je hkrati tudi odličen dodatek vsake sobice, pripomore k razvoju domišljije in komunikacijskih spretnosti. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčkov Corolle prebiva v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka z dodatki na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • posteljica za dojenčka
  • z blazinico in odejo
  • od 18. meseca
  • za dojenčke z velikostjo 30-42 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost27*53*25 cm
Skupna višina27 cm
Skupna dolžina53 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvasiva
Primerno za punčko (igračo)30 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.