Posodice z mešalnikom v zaboju 100% Chef Écoiffier 70 dodatkov z živili od 18 mes

Opis izdelka

Otroške posodice in mešalnik 100% Chef francoskega proizvajalca Écoiffier prihajajo v priročnem zaboju in so popolno darilo za otroke od 18. meseca starosti, ki se radi igrajo s kuhinjicami. Poleg posodic in mešalnika boste v tem 70-delnem set dodatkov našli tudi kuhinjske pripomočke, pečenega piščanca, sadje, poprnico, solnico, posodico za mleko, lončke, kozarčke, skodelice, večje lončke za čaj, jajca, toaste in mnogo drugih, priročnih dodatkov, ki ne smejo manjkati med opremo malega kuharja. Zahvaljujoč zabavnim barvam in realistični zasnovi, ta igrača za male kuharje spodbuja otroško fantazijo in prav tako ustvarjalnost, saj si lahko otrok izmišlja različne recepte in načine priprave pogrinjkov zase ali pa svoje najbližje.

Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Rastejo ne le fizično, ampak se razvijajo tudi mentalno. S pomočjo otroškega seta za kuhinjo se razvijajo tudi drobna motorika in gibalne sposobnosti otrok. To je idealno darilo za vaše otroke, ki si radi izmišljujejo in ustvarjajo nove stvari. Pestre barve igrač bodo zagotovile, da bo komplet odličen dodatek za vsako otroško sobo. Mere zaboja znašajo 42*21*25 cm.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier, z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost42*21*25 cm
Teža1,5 kg
Barvačervená
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna