Posodica za mlečno formulo Formula Milk Container Beaba 4-delna Mineral Grey Pink sivo-rožnata od 0 mes

Opis izdelka

Posodica za shranjevanje mlečne formule Formula Milk Container francoske znamke Beaba prihaja v novem dizajnu in je ekološke izdelave. Posodica je sestavljena iz štirih samostojnih posodic, ki odlično tesnijo, zato se vam med potovanji ni treba obremenjevati z raztreseno mlečno formulo. Zahvaljujoč posodici boste pri pripravi hrane prihranili ogromno časa, saj lahko tako v naprej pripravite odmerke in jih potem le prelijete s vročo vodo. Vsaka posodica je primerna za 11 odmerkov mleka v prahu, zato vaši otroci zagotovo ne bodo lačni.

Posodica za mlečno formulo je priročnega dizajna z držalom, vsaka posodica se na široko odpre, del seta pa je tudi manjši lij, ki poenostavi doziranje v steklenico. Posodice Beaba v čudoviti barvni kombinaciji boste uporabljali tudi, ko bodo otroci že starejši. Namesto mleka lahko v njih shranite na primer oreščke ali pa majhno malico za na pot. Posodica Beaba je BPA in BPS free in ne vsebuje ftalatov, njej novi dizajn pa vsebuje do 28 % manj plastike. Posodico priporočamo prati ročno, lahko pa jo perete tudi v pomivalnem stroju na nežnem programu.

Priljubljena francoska znamka Beaba s svojimi izdelki razveseljuje družine z otroki že od leta 1989. Patentirani sistem izdelkov Beaba v gospodinjstva prinaša čudovite in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Široko izbiro izdelkov znamke Beaba nagrajujejo zadovoljni starši in tudi strokovne komisije. Kultni izdelki Beaba so rezultat skupnega dela spretnih oblikovalcev, katerih edini cilj je zadovoljiti potrebam zahtevnih staršev.

Lastnosti

  • posoda za mlečno formulo
  • nov izboljšan dizajn
  • 4 samostojne posodice
  • 4x11 odmerkov mlečne formule
  • sodobni francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost8*8*19,5 cm
Dimenzije paketa8*8*19,5 cm
Teža126 g
Prostornina L330 ml
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.