Posoda za malico Stainless Steel Lunch Box Beaba Velvet Grey/Dusty Rose 760 ml iz nerjavečega jekla sivo-rožnata

Opis izdelka

Hranjenje otrok se bo zahvaljujoč znamki Beaba spremenilo na stilski družaben dogodek. Posoda za malico Stainless Steel Lunch Box prestižne francoske znamke Beaba je nerjaveča škatla s silikonskim zaščitnim pokrovom, ki bo poskrbela za udobno in priročno shranjevanje otroške hrane. Posoda za malico Beaba v sivo rožnati barvi je skupne prostornine 760 ml, zahvaljujoč čemur lahko v njej shranjujete pripravljene kulinarične specialitete za male in velike gurmane. Posoda za hrano je proizveden iz nerjavečega jekla in dopolnjena z rožnatim silikonskim pokrovom, ki bo hrano varno shranil na svojem mestu in ven ne bo prepustil niti kapljice tekočine, vonja ali barve.

Nerjaveča škatla za malico Beaba je primerna za shranjevanje zajtrka in kosila in tudi prigrizkov, ki si jih otroci kaj radi privoščijo. Del posode Beaba sta tudi dve snemljivi silikonski pregradi, s katerimi v škatli ustvarite 3 predalčke in tako poskrbite, da je glavna jed ločena od prilog. Posoda za malico Beaba prihaja tudi s stilskim ovitkom, ki omogoča lažji oprijem, posodo zaščiti pred odrgninami in preprečuje drsenju po mizi. Posodo za malico je priporočljivo prati ročno ali pa v pomivalnem stroju na nežnem programu. Posoda za malico je BPA-free, BPS-free in ne vsebuje ftalatov.

Priljubljena francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v domove z otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali najvišje standarde kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so kakovostni in hkrati preprosti za uporabo. Nad izdelki francoske znamke Beaba so navdušeni starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovnih komisij.

Lastnosti

  • posoda za malico Beaba
  • prostornina 760 ml
  • nerjaveče jeklo in kakovostni silikon
  • dve pregradi za razdelitev škatle
  • brez BPA in ftalatov
  • francoski dizajn
  • izdelek visoke kakovosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Starost4months
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost17,5*6*11,5 cm
Teža315 g
Prostornina L760 ml
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.