Polovična vrata s poštnim nabiralnikom za hiške Smoby z UV filtrom

Opis izdelka

Odkrijte praktične dodatke in pripomočke za otroške vrtne hiške, priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Razveselite svoje otroke s priročnimi polovičnimi vrati z nabiralnikom, ki jih lahko preprosto zamenjate za prvotna, polovična vrata. Vhodna vrata v rdeči barvi so enakega odtenka kot celotna hiška in so z njo popolnoma usklajena.

Hišica bo s polovičnimi vrati prejela veliko več prostora in svetlobe. Vrata omogočajo lažjo komunikacijo med otroki, starši, prijatelji in sorojenci. Poštni nabiralnik na vratih je namenjen pisemcem, navodilom in sličicam, ki si jih bodo otroci med seboj izmenjali. Vrata so preprosta za uporabo in so prilagojena otroškim rokicam. 

Vrata imajo trpežne in dvojne plastične stene in so izdelane z najmodernejšim proizvodnim procesom Blow Molding, enako hiške znamke Smoby. Vrata so stabilna in kljubujejo vremenskim vplivom, hkrati pa je njihova površina nežna in žametna na dotik. Izpolnjujejo najstrožje varnostne kriterije, tudi zahvaljujoč svojim zaobljenim robovom. Barve na vratih ne bodo zbledele niti po daljši uporabi, zahvaljujoč anti UV filtru bodo ohranile svojo čudovito in živo barvitost še leta in leta, kljub neprijetnemu vremenu. Vrata na hiški se preprosto priklapljajo, omogočajo enostavno montažo.

Polovična vrata znamke Smoby s svojim originalnim francoskim videzom in funkcionalnim elementi pri otrocih razvijajo domišljijo in predstavnost, z njihovo pomočjo pridobivajo spretnosti in se približujejo svetu odraslih. Radovedni otroci bodo preizkušali različne izboljšave na hiški in se prav tako razveselili tega odličnega dodatka. Priskrbite svojim otrokom kakovostna vrata znamke Smoby, s katerimi se bodo zabavali pri igri s sorojenci in prijatelji. Vsak dodatek za igralno hiško ponuja nove možnosti njene uporabe, z njimi pa se bo zabavalo tudi več otrok.

Priznani francoski proizvajalec Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in varni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.