Pojoče plišaste živalce Colors Kaloo 12 cm v luksuznem dizajnu

Opis izdelka

Razveselite svoje najmlajše s setom plišastih pojočih živalic Colors Kaloo. V tem akcijskem setu se nahajajo 4 plišaste igrače, ki dajejo melodije, vsaka izmed njih pa je izdelana iz nežnega pliša, zahvaljujoč čemur je so primerne tudi za novorojenčke. Barvite plišaste živalce z velikostjo 12 cm bodo razveselile vse malčke, s svojo ugodno ceno pa tudi starše. Te plišaste igrače so mehke in nežne ter varne za igro najmlajših otrok. Plišasta igrača bo ujela dojenčkov edinstveni vonj, ko jo bodo privili k sebi, zato se bodo počutili varno v novem, za zdaj še ne raziskovanem svetu.

Igra s plišastimi igračkami je pomembna za razvoj vsakega otroka, saj zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost, spretnosti in sposobnosti. Prav v prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, saj da otrok reagira na vsak dotik. Najmlajši otroci pri igri in za spanje obožujejo nežne barve, ki nanje delujejo pomirjajoče. Zahvaljujoč originalnemu in edinstvenemu videzu, nežnim barvam in nežni površini bodo plišaste pojoče živalce Colors najljubši prijateljčki in družabniki vsakega otroka.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 16 let ukvarja z izdelavo mehkih plišastih igrač, edinstvenega dizajna in kakovostnih materialov. Otroške igrače Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Kaloo pazi na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč plišastim igračam Kaloo počutijo dobro in varno. Priporočamo, da igračo za najmlajše perete pri temperaturi 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost12 cm
Skupna višina12 cm
Dimenzije paketa34*12*5 cm
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Opomba4 pcs
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.