Poganjalno kolo Spidey First Bike Smoby s kovinskim okvirjem in 33-38 cm nastavljivim sedežem od 24 mes

Opis izdelka

Poganjalec Spidey First Bike je moderno poganjalno kolo, ki je primerno za vse otroke, predvsem pa dečke od 24. meseca starosti. Otroci se bodo s poganjalčkom naučili pravilno držati ravnotežje in se ob tem aktivno gibali. Poganjalec za vajo ravnotežja je zasnovan v čudoviti črno rdeči barvni kombinaciji z emblemom animiranega junaka Spidermana. Otroški poganjalec odlikuje čvrsto kovinsko ogrodje, otroci pa imajo na voljo tudi po višini nastavljiv sedež. Poganjalec raste skupaj z otrokom vse do takrat, ko je otrok že pripravljen na svoje prvo kolo. To je odlična srednja stopnja pri prehodu z otroškega tricikla na prvo kolo. Velikost udobnega sedeža lahko nastavite od 33 do 38 cm.

Prednost poganjalnega kolesa v primerjavi s klasičnimi poganjalci je ta, da morajo pri njem otroci držati ravnotežje. Otroci se morajo pri vožnji zanašati sami nase, utrjujejo mišice hrbta in križa, krepijo noge in vadijo ravnotežje. Otroško poganjalno kolo je izredno udobno in varno. Otrok z vožnjo na poganjalnem kolesu krepi svojo samozavest in se uči ohranjevati ravnotežje, vseeno pa ne more razviti visoke hitrosti, saj se poganja z nogami. Športni poganjalec je odlična predpriprava za prvo kolo. Kakovostna kolesa se ponašajo s tihim hodom, mali dirkači pa bodo hvaležni njihovih izjemnim voznim lastnostim. Mere poganjalca znašajo 73*39*51 cm, tehta pa le 2,5 kg.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Lastnosti

  • najmodernejši dizajn v motivu Spidermana
  • poganjalec, pri katerem se otroci učijo držati ravnotežje
  • zagotavlja lažji prehod na prvo kolo
  • tiha kolesa
  • trdna kovinska konstrukcija
  • nastavljiva višina sedeža
  • poganjalec raste skupaj z otokom
  • francoski dizajn Smoby
  • primeren od 24. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost73*39*51 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,5 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.