Poganjalno kolo s košarico Corolle Comfort Smoby s kovinsko konstrukcijo in po višini nastavljivim sedežem od 24 mes

Opis izdelka

Poganjalno kolo Corolle Comfort je originalna igrača, francoskega proizvajalca Smoby, ki bo razveselila vse otroke, predvsem deklice od 2. leta starosti. Poganjalec je zasnovan v čudoviti rožnato-beli barvni kombinaciji, na njegovem kovinskem okvirju se nahajajo rožasti vzorci. Na sprednjem delu poganjalca je rožnata košarica, kamor lahko otroci odložijo svojega najljubšega dojenčka, ki jih bo lahko vedno spremljal. Otroci se bodo s poganjalčkom naučili pravilno loviti ravnotežje in se ob tem aktivno gibali. Poganjalec raste skupaj z otrokom vse do takrat, ko je otrok že pripravljen na svoje prvo kolo.

Udoben ergonomski sedež lahko nastavite na višino od 33 do 38 cm. Poganjalec ima kakovostna EVA kolesa, ki so izdelana iz posebnega materiala, ki združuje prednosti tihih gumiranih koles in trpežne plastike. Mali vozniki bodo lahko uživali v gladki in tihi vožnji. Priročni sistem tačk na spodnjem delu omogoča, da lahko otroci poganjalec preprosto parkirajo. Med vožnjo imajo lahko otroci noge položene na stopnički, na srednjem delu poganjalca. Njegove dimenzije znašajo 77*39*49 cm, višina meri 49 cm. Poganjalec tehta le 2,7 kg, s čimer se uvršča v kategorijo ultralahkih poganjalcev in je tako preprost za vodenje. Premer polnih protizdrsnih koles znaša 25 cm.

Pri vožnji s poganjalcem se morajo otroci zanesti nase, s čimer pridobivajo samozavest in ohranjujejo ravnotežje, s tem pa ne razvijejo visoke hitrosti, saj se odganjajo z nogami. Otroci pri vožnji na poganjalcu utrjujejo mišice hrbta in križa, krepijo noge in vadijo ravnotežje. S pomočjo poganjalca bodo izboljšali svoje reflekse in ugibanje oddaljenosti in prepoznavali ovire, ki se pojavljajo pri vožnji. Kot obračanja krmila je pri temu modelu poganjalca ima omejen, kar pripomore k večjemu nadzoru pri vožnji. Pri športu bi starši morali paziti na otrokovo največjo varnost, zato med vožnjo ne bi bili odveč tudi čelada in ščitniki.

Smoby je vrhunska francoska znamka, ki že desetletja prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega francoskega dizajna. Vse igrače so izdelane s poudarkom na otrokovo varnost. Imajo zaobljene robove, proces izdelave pa je strogo nadzorovan. Plastika igrač Smoby je nežna in žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo otroško domišljijo in fantazijo. 

Lastnosti

  • poganjalec, pri katerem se otroci učijo ohranjevati ravnotežje
  • zagotavlja lažji prehod na prvo kolo
  • kakovostna EVA kolesa (premer 25 cm)
  • trdno kovinsko ogrodje
  • košarica na sprednjem delu
  • nastavljiva višina sedeža
  • poganjalec raste skupaj z otokom
  • stojalo za preprosto parkiranje
  • kakovosten francoski izdelek
  • dojenček ni del paketa
  • primeren od 2. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost77*40*49 cm
Skupna višina49 cm
Dimenzije paketa31*16*58 cm
Višina sedeža33 - 38 cm
Skupna dolžina77 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
KolesaEVA wheels - Ø 25 cm
Barvarožnata
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.