Poganjalno kolo zložljivo Folding Balance Bike Pink smarTrike rožnato iz aluminija z ergonomskimi ročkami od 2-5 leta in ščitniki za darilo

Opis izdelka

Priskrbite svojemu otroku čudovito darilo v podobi stilskega poganjalnega kolesa Balance Bike, vrhunskega proizvajalca smarTrike. Njegov okvir je proizveden iz prvovrstnega aluminija, tako da se ponaša z visoko trdnostjo, hkrati pa je njegova teža zmanjšana, zahvaljujoč čemur tehta le 3,11 kg. Otroci na njem lažje držijo ravnotežje, njihov napor pa je izdatno zmanjšan. Dirkalni videz poganjalca je poudarjen tudi z ergonomskimi ročkami, ki otroku omogočajo več možnosti oprijema. Poganjalno kolo rožnate barve raste skupaj z otrokom od 2. do 5. leta starosti. Del seta pa so tudi tudi ščitniki za kolena in komolce, ki jih prejmete kot darilo.

Zložljivemu poganjalcu bodo hvaležni tudi starši, ki s svojimi otroki pogosto hodijo na izlete ali pa potujejo z avtomobilom. Zahvaljujoč premišljenemu sistemu lahko poganjalec sestavite v nekaj sekundah brez uporabe kakršnega koli orodja – del okvirja z zadnjim kolesom se preprosto zloži, tako da ga boste lahko enostavno pospravili v prtljažnik. Prvorazredna EVA kolesa so izdelana iz posebnega materiala, ki združuje prednosti tihih gumiranih koles in trpežne plastike. Mali dirkači bodo lahko uživali v tihi in lahki vožnji tudi po manjših nepravilnostih na cestišču. Poganjalec je opremljen tudi z oporami na kovinskem okvirju, kamor lahko otroci položijo svoje nogice.

Poganjalno kolo bo v vaši družini zdržal še leta in leta in ga bo uporabljala tudi naslednja generacija otrok. Zahvaljujoč njegovi edinstveni funkciji lahko višino sedeža nastavite od 29 do 40 cm, višino krmila pa od 45 do 52 cm. Ergonomski sedež je zelo udoben in otrokom omogoča prijetno sedenje. Otroci se bodo s poganjalcem zabavali leta in leta, urili svoje mišice na nogah in rokah ter se naučili ohranjevati ravnotežje in stabilnost. Poganjalec je odlična vmesna stopnja med triciklom in pravim kolesom. Za večjo varnost priporočamo uporabo tudi varnostnih dodatkov, med katere spadajo tudi otroški ščitniki in čelada. Čelada ni del seta, lahko pa jo pri nas kupite samostojno.

Lastnosti

  • rožnati poganjalec za otroke od 2. do 5. leta
  • darilni set ščitnikov za komolce in kolena
  • zložljiva aluminijev okvir
  • opore za nogice
  • ergonomsko oblikovani sedež z nastavljivo višino
  • športno krmilo z nastavljivo višino
  • tiha in trpežna EVA kolesa
  • najmodernejši dizajn
  • izpolnjuje najvišje varnostne zahteve

SmarTrike je svetovno najbolj prodajana in največkrat nagrajena znamka otroških triciklov in poganjalcev. Na trgu obstaja že desetletje in je kot prvi proizvajalec iznašel po višini nastavljiv ročaj za starševski nadzor tricikla. SmarTrike vodi po prodaji, produkciji in inovacijah otroških triciklov in poganjalcev. Z milijoni prodanih triciklov vsakoletno jamči kakovost in varnost tudi za vaše nadobudneže. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
Velikost82*28*52 cm
Skupna višina52 cm
Višina sedeža29 - 40 cm
Skupna dolžina82 cm
Višina ročaja45 - 52 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,1 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.