Poganjalno kolo Spiderman Mondo s kovinskim okvirjem od 2 leta

Opis izdelka

Poganjalno kolo Spiderman, italijanskega podjetja Mondo je moderni poganjalec, primeren za vse otroke, predvsem pa za dečke od 2. leta starosti. Otroci se bodo s poganjalčkom naučili pravilno držati ravnotežje in se ob tem aktivno gibali na svežem zraku. Poganjalec v modro-rdeči barvi je okrašen s čudovito sličico animiranega motiva Spidermana, ki je navdušil otroke po celem svetu. Kovinsko ogrodje poganjalca se ponaša z visoko trpežnostjo in trdnostjo. Otroci bodo na ergonomskem sedežu udobno sedeli in med vožnjo lažje držali ravnotežje. 

Poganjalec Spiderman raste skupaj z otrokom vse do takrat, ko je malček že pripravljen na svoje prvo kolo. To je odlična srednja stopnja pri prehodu z otroškega tricikla na prvo kolo. Poganjalec ima kakovostna in trpežna plastična kolesa. Otroci pri vožnji na poganjalcu krepijo mišice hrbta in križa, utrjujejo noge in urijo ravnotežje. Pri vožnji s poganjalcem se morajo otroci zanesti nase, s čimer pridobivajo samozavest in se učijo držati ravnotežje. Poganjalec Mondo je izjemno priročen, s seboj ga lahko vzamete na različne izlete in sprehode po parku.

Italijansko podjetje Mondo se ukvarja z izdelavo kakovostnih otroških igrač in je uradni proizvajalec mnogih licenčnih izdelkov znanih risank, serij in filmov. Izdelki znamke Mondo izpolnjujejo stroge evropske kriterije kakovosti

Lastnosti

  • poganjalec, s katerem se otroci učijo držati ravnotežje
  • motiv Spiderman
  • zagotavlja lažji prehod na prvo kolo
  • kakovostna plastična kolesa
  • trdno kovinsko ogrodje
  • poganjalec raste skupaj z otokom
  • primeren od 2. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
Dimenzije paketa52*15*30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.