Poganjalno kolo Maša in medved Learning Bike Smoby z nastavljivo višino sedeža od 24 mes

Opis izdelka

Otroško poganjalno kolo Maša in medved francoskega proizvajalca Smoby je fantastični poganjalec za otroke. Otroci se bodo s tem poganjalcem znamke Smoby naučili ohranjevati ravnotežje, pri tem pa aktivno telovadili. Poganjalno kolo Maša in medved je čudovite belo-rožnate barvne zasnove, ki ima na krmilu sličico iz risanke Maša in medved. Otroški poganjalec ima čvrsto kovinsko konstrukcijo in po višini nastavljiv sedež. Raste skupaj z otrokom vse do takrat, ko je malček že pripravljen na svoje prvo kolo. Poganjalec se popolnoma prilagodi potrebam vašega malčka. To je odlična srednja stopnja pri prehodu z otroškega tricikla na prvo kolo. Poganjalec je primeren za vse otroke od 24. meseca starosti. Dimenzije poganjalca merijo 76*40*49 cm. Višina sedeža meri 35 cm.

Prednost poganjalnega kolesa v primerjavi s klasičnim štirikolesnim avtomobilčkom je ta, da morajo otroci ohranjevati ravnotežje. Zanašati se morajo nase, utrjujejo mišice hrbta in križa, krepijo noge in vadijo ravnotežje. Otroško poganjalno kolo je izredno udobno in varno. Otrok z vožnjo na poganjalnem kolesu krepi svojo samozavest in se uči ohranjevati ravnotežje, vseeno pa ne more razviti visoke hitrosti, saj se poganja z nogami. Proizvajalec je mislil tudi na praktično stran poganjalca in ga opremil s stojalom, ki je nameščen pod srednjim delom poganjalnega kolesa. Če želite za svoje otroke le najboljše, izberite proizvajalca Smoby, ki jamči za kakovost, preverjeno z dolgimi leti svojega obstoja. Motiv iz risanke Maša in medved bo všeč vsaki gospodični. Risanka Maša in medved govori o navihani deklici Maši, ki se v gozdu spoprijatelji z bivšim cirkusantskim medvedom Mišom. Skupaj doživljata razne prigode, otroci pa se z risanko učijo o pomembnosti prijateljstva.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec, ki že dolga leta proizvaja le najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Materiali, ki so uporabljeni na igračah Smoby so trdni in trpežni, hkrati pa nežni in gladki za otroške rokice. Vse igrače proizvajalca Smoby imajo zaobljene robove, ki preprečujejo poškodbe najmlajših otrok. Barve na igračah Smoby spodbujajo otroško domišljijo in fantazijo. Vsak mali voznik bo svoj novi poganjalec Learning Bike preprosto oboževal. Izredno preprosto bo z njega prešel na prvo kolo in ne bo imel težav z ohranjevanjem ravnotežja. Poganjalec ima kakovostna tiha kolesa za gladko vožnjo in stojalo za preprosto parkiranje. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Lastnosti

  • edinstveni motiv iz risanke Maša in medved
  • poganjalec, pri katerem se otroci učijo ohranjevati ravnotežje
  • zagotavlja lažji prehod na prvo kolo
  • stojalo za preprosto parkiranje
  • tiha kolesa
  • trdna kovinska konstrukcija
  • nastavljiva višina sedeža
  • poganjalec raste skupaj z otokom
  • kvaliteten francoski izdelek
  • primeren od 2. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost76*40*49 cm
Skupna višina49 cm
Dimenzije paketa31*15*68 cm
Višina sedeža33-38 cm
Skupna dolžina76 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
Premer25 cm
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.