Poganjalno kolo Learning Bike Smoby rdeče-rumeno od 24 mes

Opis izdelka

Otroški poganjalec francoske znamke Smoby je narejen za otroke od 2. leta starosti. Poganjalec Learning Bike je zasnovan v sveži barvni kombinaciji rdeče, rumene in bele barve. Otroški poganjalec ima čvrsto kovinsko konstrukcijo in po višini nastavljiv sedež, tako da raste skupaj z vašim otrokom vse do takrat, ko je že pripravljen na svoje prvo kolo. Prednost poganjalnega kolesa v primerjavi s klasičnim štirikolesnim avtomobilčkom je ta, da morajo otroci ohranjevati ravnotežje. Zanašati se morajo nase, utrjujejo mišice hrbta in križa, krepijo noge in vadijo ravnotežje. Otroško poganjalno kolo je izredno udobno in varno. To je odlična srednja stopnja pri presedlanju z otroškega tricikla na prvo kolo.

Poganjalec je primeren za vse otroke od 24. meseca starosti, zahvaljujoč sveži barvni kombinaciji pa je primeren tako za dečke kot tudi za deklice. Dimenzije poganjalca merijo 77*40*48 cm. Višina sedeža meri 35 cm. Otrok z vožnjo na poganjalnem kolesu krepi svojo samozavest in se uči ohranjevati ravnotežje, vseeno pa ne more razviti visoke hitrosti, saj se poganja z nogami. Konstrukcija poganjalca je trdna in bo zato videti kot nova še leta in leta. Proizvajalec je mislil tudi na praktično stran poganjalca in ga opremil s stojalom, ki je nameščen pod srednjim delom poganjalnega kolesa. Če želite za svoje otroke le najboljše, izberite znamko Smoby, ki jamči za kakovost, preverjeno z dolgimi leti svojega obstoja. Volan poganjalca lahko v strani obračate za 30 stopinj. Kolesa na poganjalcu so gumirana.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec, ki že dolga leta proizvaja le najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Materiali, ki so uporabljeni na igračah Smoby so trdni in trpežni, hkrati pa nežni in gladki za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Pritegnile bodo vsakega otroka, saj je to odlično darilo za male voznike. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Lastnosti

  • poganjalec, pri katerem se otroci učijo ohranjevati ravnotežje
  • zagotavlja lažji prehod na prvo kolo
  • stojalo za preprosto parkiranje
  • trdna konstrukcija
  • nastavljiva višina sedeža in krmila
  • poganjalec raste skupaj z otokom
  • atraktivna barvna zasnova in originalni dizajn
  • kvaliteten francoski izdelek
  • primeren od 2. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost77*40*48 cm
Skupna višina48 cm
Dimenzije paketa30*15*67 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,07 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.