Poganjalno kolo Learning Bike Smoby črno-oranžno od 24 mes

Opis izdelka

Poganjalec Smoby Learning Bike je fantastičen pripomoček za gibanje, ki bo otroke naučil ohranjevati ravnotežje. Narejen je za otroke od 2. leta starosti. Poganjalec Learning Bike je čudovite črno-oranžne zasnove, ki je primerna za dečke in deklice. Otroški poganjalec ima čvrsto kovinsko konstrukcijo in po višini nastavljiv sedež, tako da raste skupaj z vašim otrokom vse do takrat, ko je že pripravljen na svoje prvo kolo. Poganjalec se popolnoma prilagodi potrebam vašega malčka. Prednost poganjalnega kolesa v primerjavi s klasičnim štirikolesnim avtomobilčkom je ta, da morajo otroci ohranjevati ravnotežje. Zanašati se morajo nase, utrjujejo mišice hrbta in križa, krepijo noge in vadijo ravnotežje. Otroško poganjalno kolo je izredno udobno in varno.

To je odlična srednja stopnja pri presedlanju z otroškega tricikla na prvo kolo. Poganjalec je primeren za vse otroke od 24. meseca starosti. Dimenzije poganjalca merijo 77*40*48 cm. Višina sedeža meri 38 cm. Otrok z vožnjo na poganjalnem kolesu krepi svojo samozavest in se uči ohranjevati ravnotežje, vseeno pa ne more razviti visoke hitrosti, saj se poganja z nogami. Konstrukcija poganjalca je trdna in kovinska, bo zato videti kot nova še leta in leta. Proizvajalec je mislil tudi na praktično stran poganjalca in ga opremil s stojalom, ki je nameščen pod srednjim delom poganjalnega kolesa. Če želite za svoje otroke le najboljše, izberite znamko Smoby, ki jamči za kakovost, preverjeno z dolgimi leti svojega obstoja. Poganjalec ima kakovostna gumirana kolesa za gladko vožnjo in stojalo za preprosto parkiranje.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec, ki že dolga leta proizvaja le najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Materiali, ki so uporabljeni na igračah Smoby so trdni in trpežni, hkrati pa nežni in gladki za otroške rokice. Vse igrače proizvajalca Smoby imajo zaobljene robove, ki preprečujejo poškodbe najmlajših otrok. Barve na igračah Smoby spodbujajo otroško domišljijo in fantazijo. Vsak mali voznik bo svoj nov poganjalec Learning Bike preprosto oboževal. Izredno preprosto bo z njega prešel na prvo kolo in ne bo imel težav z ohranjevanjem ravnotežja. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije

Lastnosti

  • poganjalec, pri katerem se otroci učijo ohranjevati ravnotežje
  • zagotavlja lažji prehod na prvo kolo
  • stojalo za preprosto parkiranje
  • trdna kovinska konstrukcija
  • nastavljiva višina sedeža
  • gumirana kolesa
  • poganjalec raste skupaj z otokom
  • atraktivna barvna zasnova in originalni dizajn
  • kvaliteten francoski izdelek
  • primeren od 2. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost77*40*48 cm
Dimenzije paketa30*15*67 cm
Višina sedeža33-38 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,07 kg
Premer25 cm
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.