Poganjalno kolo Avtomobili 2 Learning Bike Comfort Smoby z nastavljivo višino sedeža od 24 mes

Opis izdelka

Poganjalno kolo Avtomobili 2 je odličen pripomoček za gibanje za vašega malega navihanca. Primeren je za dečke od 2. leta starosti. Če se vaš malček rad giba, ga bo poganjalno kolo Smoby zabavalo ure in ure. Otroci se bodo s tem poganjalcem Learning Bike znamke Smoby naučili ohranjevati ravnotežje, pri tem pa aktivno telovadili. Poganjalno kolo Avtomobili je rdeče-črne barvne kombinacije z rumenimi detajli. Na krmilu poganjalca je sličica risanke Avtomobili 2. Otroško poganjalno kolo je izredno udobno in varno. V primerjavi s klasičnimi poganjalci na 4 kolesih, ponuja poganjalno kolo Smoby možnost ohranjevanja ravnotežja, otroci pa se tako lažje pripravijo na vožnjo na pravem kolesu.

Poganjalec Smoby se zahvaljujoč nastavljivi višini sedeža prilagodi vašemu malčku. Višina sedeža meri 33-38 cm. Otroško poganjalno kolo ima čvrsto kovinsko konstrukcijo. Raste skupaj z otrokom vse do takrat, ko je malček že pripravljen na svoje prvo kolo. To je odlična srednja stopnja pri prehodu z otroškega tricikla na prvo kolo. Dimenzije poganjalca merijo 76*40*49 cm. Kolesa poganjalca so kakovostna za gladko in udobno vožnjo. Proizvajalec je mislil tudi na praktično stran poganjalca in ga opremil s stojalom za lažje parkiranje. Otroci si z vožnjo s poganjalcem utrjujejo mišice hrbta in križa, krepijo noge in vadijo ravnotežje. Pri vožnji s poganjalcem se morajo otroci zanesti nase, s čimer pridobivajo samozavest in ohranjujejo ravnotežje.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec, ki že dolga leta proizvaja le najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Barve na igračah Smoby spodbujajo otroško domišljijo in fantazijo. Materiali, ki so uporabljeni na igračah Smoby so trdni in trpežni, hkrati pa nežni in gladki za otroške rokice. Plastika na igračah je žametno nežna. Vse igrače proizvajalca Smoby imajo zaobljene robove, ki preprečujejo poškodbe najmlajših otrok. Če želite za svoje otroke le najboljše, izberite izdelke francoskega proizvajalca Smoby, ki jamči za kakovost, preverjeno z dolgimi leti svojega obstoja. Vsak mali dirkač bo svoj novi poganjalec Learning Bike preprosto oboževal. Izredno preprosto bo z njega prešel na prvo kolo in ne bo imel težav z ohranjevanjem ravnotežja.

Lastnosti

  • poganjalec, pri katerem se otroci učijo ohranjevati ravnotežje
  • motiv iz risanke Avtomobili 2
  • zagotavlja lažji prehod na prvo kolo
  • kakovostna kolesa
  • trdna kovinska konstrukcija
  • nastavljiva višina sedeža
  • poganjalec raste skupaj z otokom
  • stojalo za preprosto parkiranje
  • kvaliteten francoski izdelek
  • primeren od 2. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloŠpanija
Velikost76*40*49 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,78 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.