Poganjalno kolo Learning Bike Smoby belo-rožnato od 24 mes

Opis izdelka

Dekliški poganjalec francoske znamke Smoby je narejen za otroke od 2. leta starosti. Poganjalec Learning Bike je zasnovan v nežni dekliški barvni kombinaciji bele in rožnate. Otroški poganjalec ima čvrsto kovinsko konstrukcijo in po višini nastavljiv sedež, tako da raste skupaj z vašo gospodično vse do takrat, ko je že pripravljena presedlati na svoje prvo kolo. Prednost poganjalnega kolesa v primerjavi s klasičnim štirikolesnim avtomobilčkom je ta, da morajo otroci ohranjevati ravnotežje. Zanašati se morajo nase, utrjujejo mišice hrbta in križa, krepijo noge in vadijo ravnotežje. Otroško poganjalno kolo je udobno in varno zasnovano. To je odlična srednja stopnja pri prehodu z otroškega tricikla na prvo kolo. Voziček je primeren za deklice od 24. meseca starosti. Dimenzije poganjalca merijo 77*40*48 cm. 

Otrok z vožnjo na poganjalnem kolesu krepi svojo samozavest in se uči ohranjevati ravnotežje, vseeno pa ne more razviti visoke hitrosti, saj se poganja z nogami. Poganjalno kolo zahteva več zbranosti, kjer se porabi več energije kot pri poganjalcu v obliki avtomobilčka, zato se bo malček z vožnjo na poganjalcu Learning Bike dodobra športno utrudil. Konstrukcija poganjalca je trdna in bo zato videti kot nova še leta in leta. Proizvajalec je mislil tudi na praktično stran poganjalca in ga opremil s stojalom, ki je nameščen pod srednjim delom poganjalnega kolesa. Če želite za svojo gospodično le najboljše, izberite znamko Smoby, ki jamči za kakovost, preverjeno z dolgimi leti svojega obstoja. Volan poganjalca lahko v strani obračate za 30 stopinj. Višina sedeža znaša 35 cm od tal. Poganjalec ima kakovostna gumirana kolesa, ki zagotavljajo tiho in gladko vožnjo.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec, ki že dolga leta proizvaja le najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Material igrač Smoby je trden in trpežen, vendar hkrati pa izredno nežen in gladek za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Pritegnile bodo vsakega otroka, saj je to odlično darilo za male voznike. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Lastnosti

  • poganjalec, pri katerem se otroci učijo ohranjevati ravnotežje
  • zagotavlja lažji prehod na prvo kolo
  • stojalo za preprosto parkiranje
  • trdna konstrukcija
  • nastavljiva višina sedeža
  • poganjalec raste skupaj z otokom
  • nežne dekliške barve
  • kvaliteten francoski izdelek
  • primeren od 2. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost77*40*48 cm
Skupna višina48 cm
Dimenzije paketa30*15*67 cm
Teža3,07 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.