Poganjalno kolo First Bike Red Smoby s kovinsko konstrukcijo in nastavljivim sedežem od 24 mes

Opis izdelka

Poganjalno kolo First Bike je moderni poganjalček, primeren za vse otroke, predvsem pa dečke od 24. meseca starosti. Otroci se bodo s poganjalčkom naučili predvsem pravilno ohranjevati ravnotežje in se ob tem aktivno gibali. Poganjalček je čudovite rdeče-črne barve, ki bo vašega fantka prevzela že na prvi pogled. Otroški poganjalec se ponaša s čvrsto kovinsko konstrukcijo, otroci pa imajo na voljo tudi po višini nastavljiv sedež. Poganjalec raste skupaj z otrokom vse do takrat, ko je otrok že pripravljen na svoje prvo kolo. To je odlična srednja stopnja pri prehodu z otroškega tricikla na prvo kolo. Dimenzije poganjalca merijo 76*39*48 cm. Za udobnega sedeža je nastavljiva od 35 do 40 cm.

Prednost poganjalnega kolesa v primerjavi s klasičnim štirikolesnim avtomobilčkom potreba po ohranjevanju ravnotežja. Otroci se morajo zanesti nase, okrepili si bodo hrbtne in križne mišice in noge ter vadili ravnotežje. Otroško poganjalno kolo je izredno udobno in varno. Otrok z vožnjo krepi svojo gotovost in se uči ohranjevati ravnotežje, vseeno pa ne more razviti visoke hitrosti, saj se poganja z nogami. Če želite za svoje otroke le najboljše, izberite proizvajalca Smoby, ki zagotavlja kakovost, preverjeno skozi leta svojega obstoja. Poganjalec za otroke se po popolnoma prilagodil potrebam vašega otroka.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec, ki že dolga leta izdeluje le najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Uporabljeni materiali na igračah Smoby so trdne in trpežne, hkrati pa nežne in gladke za otrokove rokice. Igrače tega proizvajalca imajo zaobljene robove, ki služijo kot preventiva pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo otroško fantazijo. Vsak mali voznik bo svoj nov poganjalec First Bike preprosto oboževal. Povsem preprosto bo preko njega prešla na svoje prvo kolo in ne bo imela težav z ohranjevanjem ravnotežja. Poganjalec ima kakovostna in tiha EVA gumirana kolesa s premerom 25 cm, ki združujejo prednosti tihih gumiranih koles in trpežne plastike. Zahvaljujoč temu ponuja gladko in prijetno vožnjo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Lastnosti

  • najmodernejši dizajn
  • barvna zasnova za dečke in deklice
  • poganjalec, pri katerem se otroci učijo ohranjevati ravnotežje
  • omogoča lažji prehod na prvo kolo
  • EVA kolesa s premerom 25 cm
  • trdna kovinska konstrukcija
  • nastavljiva višina sedeža
  • poganjalec raste skupaj z otokom
  • kvaliteten francoski izdelek
  • primeren od 24. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost76*39*48 cm
Skupna višina48 cm
Dimenzije paketa26*15*62 cm
Višina sedeža35 - 40 cm
Skupna dolžina76 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,3 kg
KolesaEVA wheels - Ø 25 cm
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.