Poganjalec traktor s prikolico Maxi Abrick Écoiffier s 11 kockami moder od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec Écoiffier v podobi otroškega traktorčka je originalen poganjalec za otroke za otroke od 12. meseca starosti. Poganjalec ima na zadnjem delu prikolico na dveh kolesih, na katerem so položene raznobarvne kocke s številkami. V paketu je skupaj kar 11 kock. Vsi deli poganjalca se eden drugemu lepo podajo in so modro-rdeče barve. Poganjalec za otroke ima na sprednjem delu nasmejani obrazek, ki na otroke deluje pozitivno. Poganjalec – otroški traktor ima udoben, ergonomsko oblikovani sedež, ki je na zadnjem delu rahlo povišan, da malčku med vožnjo ne bi drselo. Pod sedežem poganjalca bo vaš malček našel tudi priročen predalček za igrače.

Skupaj s prikolico je poganjalček dolg 82 cm. Otroški poganjalček ni le sredstvo za zabavo in preganjanje dolgčasa. S pomočjo poganjalčka si malčki urijo svoje mišice na rokah, razvijajo fino in grobo motoriko ter spoznavajo barve in oblike. Otroci se z igro šoferjev prevoznih sredstev približujejo svetu odraslih. Otroški poganjalec je idealen za najmlajše otroke preden začnejo uporabljati pravo kolo, saj se lahko že od rane starosti učijo ohranjevati ravnotežje in se premikati z nogicami.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. Francoski proizvajalec Écoiffier je na trgu z otroškimi igračami znan po igračah z edinstvenim dizajnom, modnimi trendi, varnostnimi kriteriji na visoki ravni ter kakovosti po primerni ceni. Razveselite svojega malčka z nakupom kakovostnega poganjalčka s setom kock v enem in mu zagotovite ure polne zabave.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadojenčki
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost82*33*28 cm
Skupna višina33 cm
Dimenzije paketa80*60*53 cm
Skupna dolžina82 cm
EmbalažaDa
Teža2,6 kg
Barvamodrá
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna