Poganjalec Traktor 2v1 Écoiffier s kosilnico na prikolici rdeč od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec Écoiffier v podobi otroškega traktorčka je čudoviti poganjalec za otroke za otroke od 12. do 36. meseca starosti. Poganjalec ima na zadnjem delu prikolico na dveh kolesih, na katerem se nahaja kosilnica za otroke. Vsi deli poganjalca se eden drugemu lepo podajo in so rdeče-zelene barve. Poganjalec in kosilnica imata na sprednjem delu vesela nasmejana obrazka. Poganjalec – otroški traktor ima udoben, ergonomsko oblikovani sedež, ki je na zadnjem delu rahlo povišan, da malčku med vožnjo ne bi drselo. Pod sedežem poganjalca bo vaš malček našel tudi priročen predalček za igrače.

S kosilnico se lahko otroci igrajo vrtnarje ali pa pomagajo staršem pri vrtnih opravilih. Skupaj s prikolico je poganjalček dolg 104 cm. Otroški poganjalček ni le sredstvo za zabavo in preganjanje dolgčasa. S pomočjo poganjalčka si malčki urijo svoje mišice na rokah, razvijajo fino in grobo motoriko ter spoznavajo barve in oblike. Otroci se z igro šoferjev prevoznih sredstev približujejo svetu odraslih. Otroški poganjalec je idealen za najmlajše otroke preden začnejo uporabljati pravo kolo, saj se lahko že od rane starosti učijo ohranjevati ravnotežje in se poganjati z nogicami.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. Francoski proizvajalec Écoiffier je na trgu z otroškimi igračami znan po igračah z edinstvenim dizajnom, modnimi trendi, varnostnimi kriteriji na visoki ravni ter kakovosti po primerni ceni. Razveselite svojega malčka z nakupom kakovostnega poganjalčka in kosilnice v enem in mu zagotovite ure polne zabave.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost104*33*54 cm
Skupna višina54 cm
Dimenzije paketa58*26*39 cm
Skupna dolžina104 cm
EmbalažaDa
Teža2,74 kg
Barvačervená
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna