Poganjalec traktor s prikolico Écoiffier zelen od 12 meseca

Opis izdelka

Poganjalec s prikolico Écoiffier v podobi otroškega traktorčka je originalen poganjalec za otroke za otroke od 12. meseca starosti. Otroški traktor je videti izjemno realistično, njegova sprednja maska spominja na pravi traktor. Zeleno-črna barvna kombinacija bo prevzela vsakega malega traktorista že na prvi pogled. Del poganjalca je tudi priročna prikolica, v kateri lahko malčki prevažajo svoje igrače. Traktor za otroke ima udoben, ergonomsko oblikovani sedež, ki je na zadnjem delu rahlo povišan, da malčku med vožnjo ne bi drselo. Pod sedežem se nahaja priročen prostor za shranjevanje, kamor lahko otroci odložijo svoje drobnarije.

Otroški poganjalček ni le sredstvo za zabavo in preganjanje dolgčasa. S pomočjo poganjalčka si malčki urijo svoje mišice na rokah in nogah, razvijajo fino in grobo motoriko ter spoznavajo barve in oblike. Otroci se z igro šoferjev prevoznih sredstev približujejo svetu odraslih. Otroški poganjalec je idealen za najmlajše otroke preden začnejo uporabljati pravo kolo, saj se lahko že od rane starosti učijo ohranjevati ravnotežje in se premikati z nogicami. Dimenzije poganjalca znašajo 82*28*33 cm. Celotna višina meri 33 cm, dolžina pa 82 cm.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. Francoski proizvajalec Écoiffier je na trgu z otroškimi igračami znan po igračah z edinstvenim dizajnom, modnimi trendi, varnostnimi kriteriji na visoki ravni ter kakovosti po razumni ceni. Razveselite svojega malčka z nakupom kakovostnega poganjalčka z udobnim sedežem in mu zagotovite ure polne zabave.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost82*28*33 cm
Skupna višina33 cm
Skupna dolžina82 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,47 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.