Poganjalec s prikolico in kosilnico Traktor 2v1 Garden&Seasons Écoiffier od 12 meseca turkizen

Opis izdelka

Poganjalec Traktor s prikolico in kosilnico je čudoviti set igrač za vse otroke od 12. meseca starosti, ki prihaja iz delavnice francoskega proizvajalca Écoiffier. Turkizen poganjalec ima na zadnjem delu prikolico na dveh kolesih, na katero lahko mali traktoristi naložijo zeleno kosilnico z dolgim turkiznim ročajem. Igrače so barvno in dizajnersko lepo usklajene, poganjalec ima na sprednjem delu prikupen obrazek, kosilnica pa sličico ptička. Poganjalec v podobi traktorja ima udoben, ergonomsko oblikovani sedež, ki je na zadnjem delu rahlo povišan, da malčku med vožnjo ne bi drselo. Pod premičnim sedežem se nahaja tudi priročen predalček za igrače. Zadnji del prikolice se lahko odpre, zato bodo otroci z nje kosilnico preprosto sneli.

S to originalno kosilnico se lahko otroci igrajo vrtnarje ali pa pomagajo staršem pri vrtnih opravilih. Dolžina poganjalca skupaj s prikolico meri 104 cm. Poganjalec ima na sprednjem delu tudi zaščito prosti prevračanju. Zahvaljujoč otroškemu poganjalcu v setu igrač se bodo otroci odlično zabavali na svežem zraku in si prav tako krepili svoje mišice na rokah in nogah. Vesele barve in dizajn poganjalca pri otrocih razvijajo domišljijo in predstavnost, z njihovo pomočjo pa spoznavajo barve in oblike. Prav tako se približujejo svetu odraslih, se igrajo šoferje in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Igra s poganjalcem je priporočena za najmlajše otroke, saj se s tem že od zgodnje starosti učijo ohranjevati ravnotežje in se pravilno premikati z nogicami, kasneje pa tako lažje preidejo na klasično kolo.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki proizvaja kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. Francoski proizvajalec Écoiffier je na trgu z otroškimi igračami znan po igračah z edinstvenim dizajnom, modnimi trendi, varnostnimi kriteriji na visoki ravni ter kakovosti po primerni ceni. Razveselite svojega malčka z nakupom kakovostnega poganjalčka in kosilnice v enem in mu zagotovite ure polne zabave.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost104*33*54 cm
Skupna višina54 cm
Dimenzije paketa58*26*39 cm
Skupna dolžina104 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,74 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.