Poganjalec štirikolesnik Quad Racing Red BIG rdeč od 3 leta

Opis izdelka

Poganjalec štirikolesnik Quad Racing Red predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa za dečke od 3. leta starosti. Terenski poganjalec v rdeče-črni barvi ponuja malim šoferjem pristna doživetja pri vožnji po vsakem terenu, ob kateri si krepijo svoj mišični tonus na nogah in rokah. Avtomobilček se premika tako, da se otrok odriva z nogami, zato ne razvije tako velike hitrosti, kot na primer pri vožnji s kolesom. Poganjalec BIG v stilu terenskega avta krasijo tudi originalne nalepke. Volan poganjalca se v strani obrača za 30 stopinj in je opremljen z mehansko hupo. Barve na poganjalcu so pred poškodbami zaradi sončnih žarkov zaščitene z anti UV filtrom, zato bo svoj videz ohranil po več letih uporabe. Otroški poganjalček je odličen pripomoček za motorični in gibalni razvoj vašega otroka. 

Robustna kolesa štirikolesnika Quad Red imajo odličen oprijem in niso glasna, kar zvišuje udobje v vožnji. Sedež poganjalca je ergonomsko oblikovan in je primeren tudi za vožnjo s pokrčenim kolenom, kjer se otroci poganjajo podobno kot na skiroju. Na sprednjem in zadnjem delu poganjalca so priključki za pripenjanje dodatkov znamke BIG. Pod volanom je skrivni predalček, kamor lahko otroci shranijo različne drobnarije. Poganjalec je proizveden iz kakovostne umetne mase z zaobljenimi robovi, s čimer je tveganje za poškodbe minimalno. Tehnologija, uporabljena pri proizvodnji, zagotavlja varnost izdelka za otroke.

Nemški proizvajalec BIG izdeluje kakovostne igrače za otroke različnih starostnih kategorij. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Poganjalec za otroke je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi.

Lastnosti

  • originalni dizajn poganjalca v podobi štirikolesnika
  • funkcionalna hupa
  • predalček pod volanom za različne drobnarije
  • UV filter ščiti barve na poganjalcu pred bledenjem
  • robustna kolesa in ergonomsko oblikovani sedež
  • uporaba v notranjih prostorih in na prostem
  • iz kakovostnih in trpežnih materialov
  • primerno od 3. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.