Poganjalec Springo smarTrike zelen od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec smarTrike Springo je odličen zložljiv otroški poganjalček v živi zeleni barvi, ki je primeren za deklice in dečke od 12. meseca starosti in  bo rastel skupaj z njim do njihovega 3. leta starosti. Otroški poganjalec Springo je popolna kombinacija skakalčka in poganjalca v enem. Pozitivno deluje na fiziološki in motorični razvoj vaših otrok in pomaga pri pridobivanju samozavesti in stabilnosti pri prvih korakih. Poskakujoč sistem skupaj s kolesi, ki kar požirajo vibracije, skupaj ustvarjajo odličen pripomoček za otroško igro v notranjih prostorih in na prostem. Volan poganjalca se lahko obrača v strani za 30°.

Na preprost način lahko ta poganjalček zložite in ga s seboj vzamete kamorkoli. To je izjemna igrača, ki bo vašega malčka pripravila na njegovo prvo kolo ali tricikel. Otroški poganjalec ima na sprednjem delu prikupne očke, zato bodo otroci ta nov pripomoček takoj vzljubili. Otroški poganjalec Springo je izdelan iz kakovostnih in trdnih materialov, ki združujejo trdno konstrukcijo in trpežno plastiko. Nosilnost poganjalca znaša 20 kg. Je idealno darilo za vse otroke, ki se radi gibajo in se nočejo dolgočasiti. Poganjalec na igriv način pri otrocih spodbuja ljubezen do športa in gibanje na svežem zraku.

Zahvaljujoč svojim kolesom, ki se obračajo za 360° je vožnja s poganjalcem za otroke zelo zabavna. Proizvajalec SmarTrike je svetovno najbolj prodajana in največkrat nagrajen proizvajalec otroških triciklov in poganjalcev, ki rastejo skupaj z vašim otrokom. Na trgu obstaja že desetletje in je kot prvi proizvajalec iznašel tehnologijo nastavljivega ročaja za starše. Proizvajalec SmarTrike vodi po prodaji, produkciji in inovacijah otroških triciklov in poganjalcev. Z milijoni prodanih triciklov vsakoletno enostavno jamči kakovost

Lastnosti

  • skakanje v gibanju za krepitev mišic nog in stabilnosti
  • vrtljiva kolesa za 360 stopinj in preprosta uporaba
  • ergonomski sedež z zakrivljenostjo, ki varuje otroka med vožnjo in je varno
  • preprosto sestavljanje in prenašanje
  • izrazita zelena barva bo presenetila vsakega otroka
  • primeren od 12. do 36. meseca
  • gladka kolesa za vožnjo v stanovanju in na prostem
  • nosilnost do 20 kg
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Velikost39*25*28 cm
Skupna višina51 cm
Višina sedeža28 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3.14 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.