Poganjalček in sprehajalček Auto Blue Ride on Smoby s predalčkom in naslonjalom od 10 meseca moder

Opis izdelka

Avtomobilček Avto Blue Ride on je kakovosten in brezčasen poganjalec in sprehajalček v enem, priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Originalni avtomobilček v modro zeleni barvi je primeren predvsem za dečke od 10. meseca starosti. Otroški poganjalec Ride on raste skupaj z vašim otrokom in se prilagaja njegovim potrebam. 10-mesečni otroci bodo sprehajalček uporabljali kot pripomoček pri svojih prvih korakih, otroci od 12. meseca starosti pa lahko nanj sedejo in se poganjajo z nogami. Kakovostna črna kolesa na poganjalcu so izdelana iz mehke plastike, zato je vožnja udobna in primerna za notranje kot tudi zunanje prostore.

Z multifunkcijskim poganjalcem se bo otrok učil ohranjevati ravnotežje in krepil mišice na nogah. Otroški poganjalec prav tako pomaga otrokom pri njihovemu gibalnemu in motoričnemu razvoju. Širok sedež na avtomobilčku prispeva k pravilnemu razvoju otrokovih kolčnih sklepov. Poganjalec v obliki avtomobilčka ima na sprednji strani vesel obrazek živalce, ki bo prevzel pozornost otrok že na prvi pogled, hkrati pa si bodo z njim razvijali svojo domišljijo in predstavnost

Poganjalec Smoby je izdelan iz kakovostnih in trpežnih plastičnih materialov, njihova površina je mehka in žametna na dotik. Volan se lahko obrača v obe smeri do 30°. Otrokova varnost je zagotovljena tudi zahvaljujoč varovalu na sprednjem deli avtomobilčka, ki preprečuje, da bi se prevrnil, čemur bodo hvaležni predvsem starši. Mere poganjalca znašajo 54*27*40 cm, kjer skupna višina meri 40 cm in dolžina 54 cm. Sedež je ergonomsko oblikovan in ponuja otrokom najvišje udobje pri sedenju. Pod sedežem se nahaja skrivni prostor za shranjevanje, kamor lahko otroci pospravijo različne malenkosti in igrače. Visoko naslonjalo je stabilno, otroci pa se nanj lahko brez strahu oprejo.

Smoby je priznani francoski proizvajalec z dolgo tradicijo, ki izdeluje tudi najkakovostnejše plastične igrače originalne zasnove. Vse igrače so izdelane s poudarkom na otrokovo varnost. Imajo zaobljene robove, proces izdelave pa je strogo nadzorovan. Plastika igrač Smoby je nežna in žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo otroško domišljijo in fantazijo. 

Lastnosti

  • multifunkcijski avtomobilček– sprehajalček in poganjalec
  • volan poganjalca se obrača za 30°
  • zaobljeni robovi, površina žametna na dotik
  • priročno varovalo preprečuje prevračanje
  • raste z otrokom od 10. meseca starosti
  • prvorazredni francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloFrancija
Velikost54*27*40 cm
Skupna višina40 cm
Dimenzije paketa27*20*50 cm
Skupna dolžina54 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,49 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.