Poganjalec in sprehajalček Paw Patrol Smoby z naslonjalom in prostorom za shranjevanje od 10 meseca

Opis izdelka

Poganjalec in sprehajalček Paw Patrol francoskega proizvajalca Smoby je večfunkcijska športna igrača, s katero se bodo zabavali vsi otroci od 10. meseca starosti. Vrhunski poganjalec je zasnovan v čudoviti kombinaciji rdeče, rumene in modre barve, njegov dizajn v motivu animirane serije Tačke na patrulji pa bo razveselil dečke in deklice s sličicami junaških kužkov. Poganjalec raste skupaj z otroki, 10-mesečni otroci bodo hojico uporabljali kot pripomoček pri svojih prvih korakih, otroci od 12. meseca starosti pa lahko nanj sedejo in se poganjajo z nogami. Zahvaljujoč kakovostnim koleščkom je avtomobilček primeren za igro v notranjih prostorih in na prostem, ergonomski sedež ponuja otrokom visoko udobje. Pod njim se skriva predalček za igrače in različne dodatke. Visoko naslonjalo je stabilno, otroci pa se nanj lahko brez strahu oprejo.

Poganjalec bo vašim najmlajšim pomagal pri vaji ravnotežja in krepil mišice na rokah in nogah. Prav tako spodbuja gibalni in motorični razvoj. Širok sedež na avtomobilčku prispeva k pravilnemu razvoju otrokovih kolčnih sklepov. Vesele barvne sličice kužkov pri otrocih razvijajo predstavnost in oblikujejo njegovo osebnost.  Poganjalec je proizveden iz trdnega in trpežnega plastičnega materiala, njegova površina je nežna in žametna na dotik. Volan se lahko obrača v obe smeri do 30°. Otrokova varnost je zagotovljena tudi zahvaljujoč varovalu na sprednjem delu avtomobilčka, ki preprečuje, da bi se prevrnil. Mere poganjalca znašajo 54*27*40 cm, kjer skupna višina meri 40 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače najvišjega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Lastnosti

  • multifunkcijski avtomobilček– sprehajalček in poganjalec
  • animirani motiv Paw Patrol
  • volan poganjalca se obrača za 30°
  • zaobljeni robovi, površina žametna na dotik
  • priročno varovalo preprečuje prevračanje
  • raste z otrokom od 10. meseca starosti
  • prvorazredni francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloFrancija
Velikost54*27*40 cm
Skupna višina40 cm
Dimenzije paketa27*25*56 cm
Skupna dolžina54 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,5 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.