Poganjalec in sprehajalček Minnie Auto Ride-On Disney Smoby z naslonom in prostorom za shranjevanje od 10 mes

Opis izdelka

Poganjalec in sprehajalček Minnie francoskega proizvajalca Smoby je proizveden v nežnih rožnatih odtenkih, zato bo razveselil vse otroke, predvsem pa deklice od 10. meseca starosti. Otroški poganjalec Minnie raste skupaj z vašim otrokom in se prilagaja njegovim potrebam. 10-mesečni otroci bodo sprehajalček uporabljali kot pripomoček pri svojih prvih korakih, otroci od 12. meseca starosti pa lahko nanj sedejo in se poganjajo z nogami. Kakovostna kolesa na poganjalcu so izdelana iz mehke plastike, zato je vožnja primerna za notranje kot tudi zunanje prostore.

Volan se lahko obrača v obe smeri do 30°. Otrokova varnost je zagotovljena tudi zahvaljujoč varovalu na sprednjem delu avtomobilčka, ki preprečuje, da bi se prevrnil, čemur bodo hvaležni predvsem starši. Poganjalec Smoby je izdelan iz kakovostnih in trpežnih plastičnih materialov, njihova površina je mehka in žametna na dotik. Z multifunkcijskim poganjalcem se bo otrok učil ohranjevati ravnotežje in krepil mišice na nogah. Otroški poganjalec prav tako pomaga otrokom pri njihovemu gibalnemu in motoričnemu razvoju. Širok sedež na avtomobilčku prispeva k pravilnemu razvoju otrokovih kolkov.

Mere poganjalca znašajo 54*27*40 cm. Sedež je ergonomsko oblikovan in ponuja otrokom najvišje udobje pri sedenju. Pod sedežem se nahaja skrivni prostor za shranjevanje, kamor lahko deklice skrijejo različne manjše predmete in igrače. Visoko naslonjalo je stabilno, otroci pa se nanj lahko brez strahu oprejo. Pestre barve in naslikani junaki na poganjalcu pomagajo otrokom pri njihovemu razvoju domišljije in predstavnosti, vsaka vožnja s poganjalcem bo zanje zabavno doživetje.

Francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloFrancija
Velikost54*27*40 cm
Skupna višina40 cm
Teža1,5 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.