Poganjalec motor Sport Bike Green BIG z zvokom in široka dvojna gumirana kolesa zeleni od 18 mes

Opis izdelka

Poganjalec motor Sport Bike, nemškega proizvajalca BIG predstavlja odlično izbiro za vse dečke in deklice od 18. meseca starosti dalje. Zeleno siv poganjalec je proizveden v obliki športnega motorja s širokimi dvojnimi gumiranimi kolesi, ki otrokom omogočajo stabilnost, tiho vožnjo in visoko zaščito pred obrabo. Del volana je tudi elektronska hupa, ki deluje na 3 baterije tipa AG13/LR44 (priložene kompletu). Dečke in deklice bo poganajlec navdušil že na prvi pogled, že zelo zgodaj lahko z njegovo pomočjo urijo mišice na nogah. Vrhunski poganjalec spodbuja otrokov motorični in gibalni razvoj in prav tako pravilen razvoj kolkov, saj otrok na poganjalcu sedi v širokem razkoraku.

Nosilnost poganjalca znaša kar 25 kg. Plastična površina poganjalca je pred poškodbami zaradi sončnih žarkov zaščitena s posebnim UV filtrom, tako da bo tudi po več letih uporabe ohranila svoje žive barve. Ročaji so preprosto oprijemljivi, sedež je zelo udoben in ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje v vožnji. Konstrukcija poganjalca je maksimalno prilagojena potrebam najmlajših otrok, zadnji del sedeža je nenazadnje opremljen z držalom za preprosto prenašanje. Otroci med vožnjo na poganjalcu trenirajo svoj občutek za ravnotežje in si izboljšujejo prostorski vid in reflekse. Mere motorja znašajo 63*35*46, višina sedeža je 29 cm.

Izdelke je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nenadomestljiv dizajn, sodobni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Lastnosti

  • poganjalec motor z elektronsko hupo
  • ekstra široka dvojna gumirana kolesa
  • popolnoma je prilagojen potrebam otrok
  • nosilnost 25 kg
  • primerno za otroke od 18. meseca  
  • prilagojen vožnji v notranjih in zunanjih prostorih
  • poseben UV filter za zaščito barv
  • ergonomsko oblikovan sedež spodbuja pravilen razvoj medeničnih sklepov
  • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost63*35*46 cm
Skupna višina46 cm
Višina sedeža29 cm
Skupna dolžina63 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,8 kg
Nosilnost25 kg
OpombaBattery: 3 x AG13/LR44 included
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.