Poganjalec Rookie Red Smoby s kovinskim ogrodjem in vrtljivim krilom od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec Rookie Red priznanega francoskega proizvajalca Smoby je moderni poganjalec za dečke in deklice od 12. meseca starosti. Razpolaga s trdnim kovinskim ogrodjem, ki se ponaša z visoko kakovostjo in trpežnostjo. Ergonomsko oblikovani sedež ponuja otrokom udobje tudi na daljših poteh. Stabilni 4-kolesni sistem je sestavljen iz EVA koles, ki so izdelana iz posebnega materiala, ki združuje prednosti tihih gumiranih koles in trpežne plastike. Otroci bodo tako lahko uživali v gladki in tihi vožnji.

Rdeči poganjalec Rookie ima na zadnjem delu priročen zaboj za igrače, pod sedežem pa se nahaja priročno držalo, zahvaljujoč kateremu se lahko prenaša. Protizdrsne ročke so opremljene z varnostnim sistemom, ki otroku med vožnjo omogoča obračanje le do določenega kota, tako da se bo pri vožnji počutil udobno in varno.

Poganjalec je zasnovana za vse male športnike, saj jim pomaga pravilno ohranjevati ravnotežje, izboljševati reflekse, dojemanje prostora in ugibanje oddaljenosti. Vožnja na poganajalcu spodbuja tudi razvoj otrokove stabilnosti in mišic. Poganjalec Smoby prispeva k vsestranskemu razvoju otroka, ki pridobiva samozavest in se hkrati zabava. Mere poganjalca znašajo 52*30*38 cm, kjer je skupna višina 38 cm. Teža poganjalca znaša le 1,9 kg, nosilnost pa je 25 kg.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Igrače znamke Smoby izpolnjujejo najstrožje evropske kriterije kakovosti in trpežnosti, hkrati pa so edinstvenega dizajna, ki v sebi združuje francosko popolnost, šarm in preciznost. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost52*30*38 cm
Skupna višina38 cm
Dimenzije paketa45*15*26 cm
Skupna dolžina52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,9 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.