Poganjalec Rookie Ride-on Pink Smoby s kovinskim ogrodjem in vrtljivim krmilom od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec Rookie Ride-on Pink francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 12. meseca starosti. Poganjalec je proizveden iz trpežnega kovinskega okvirja, ki se ponaša z visoko trdnostjo in stabilnostjo. Ergonomsko oblikovani sedež ponuja otrokom udobje tudi na daljših poteh. Vožnja na poganjalcu je izjemno udobna zahvaljujoč 4 tihim EVA kolesom, ki so proizvedena iz posebnega materiala, ki združuje prednosti tihih gumiranih koles in trpežne plastike. Otroci bodo tako lahko uživali v gladki in prijetni vožnji.

Na zadnjem delu poganjalca je priročen zaboj za igrače, pod sedežem pa držalo, zahvaljujoč kateremu je poganjalec preprost za prenašanje. Mehke protizdrsne ročke na krmilu so prijetne na dotik, krmilo pa omogoča otroku obračanje v stran do določenega kota, ki zagotavlja varno vožnjo. Poganjalec pomaga otrokom držati ravnotežje, pri vožnji si izboljšujejo svoje reflekse, ocenjujejo razdalje, prav tako pa si krepijo mišični tonus na rokah in nogah. Mere poganjalca znašajo 52*30*38 cm, višina sedeža pa je 22 cm. Skupna nosilnost poganjalca znaša 25 kg.

Francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom prvorazredne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen do otroških rok. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost52*30*38 cm
Dimenzije paketa51*15*26 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.