Poganjalec Rookie Pink Smoby s kovinsko konstrukcijo in vrtljivim krmilom od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalček Rookie Pink, vrhunskega francoskega proizvajalca Smoby je moderni poganjalec, primeren predvsem za deklice od 12. meseca starosti. Razpolaga s trdno kovinsko konstrukcijo, ki se ponaša z visoko kakovostjo in trpežnostjo. Ergonomsko oblikovani sedež ponuja otrokom udobje tudi na daljših poteh. Stabilni 4-kolesni sistem je sestavljen iz EVA koles, ki so izdelana iz posebnega materiala, ki združuje prednosti tihih gumiranih koles in trpežne plastike. Otroci bodo tako lahko uživali v gladki in tiho vožnji.

Rožnato moder poganjalec Rookie ima na zadnjem delu priročen zaboj za igrače, pod sedežem pa se nahaja priročno držalo, zahvaljujoč kateremu se lahko prenaša. Protizdrsne ročke so opremljene z varnostnim sistemom, ki otroku med vožnjo omogoča obračanje le do določenega kota, tako da se bo pri vožnji počutil udobno in varno.

Športna igrača je zasnovana za vse male športnike, saj jim pomaga pravilno ohranjevati ravnotežje, izboljševati reflekse, dojemanje prostora in ugibanje oddaljenosti. Z vožnjo si podpira tudi razvoj stabilnosti in mišic, prispeva k vsestranskemu razvoju otroka, ki pridobiva samozavest in se hkrati zabava. Mere izdelka znašajo 52*30*38 cm, kjer je skupna višina 38 cm. Teža poganjalca znaša le 1,9 kg, nosilnost pa je 25 kg.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Igrače znamke Smoby izpolnjujejo najstrožje evropske kriterije kakovosti in trpežnosti, hkrati pa so edinstvenega dizajna, ki v sebi združuje francosko popolnost, šarm in preciznost. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost52*30*38 cm
Skupna višina38 cm
Dimenzije paketa45*15*26 cm
Skupna dolžina52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,9 kg
Nosilnost25 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.