Poganjalec rešilec Ambulance Minnie Kiddieland s 7 dodatki in zvokom in lučko od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec Ambulance Minnie 3v1 je fantastično darilo za vse otroke, predvsem pa za deklice od 12. do 36. meseca starosti dalje, ki se bodo z njim igrale poklice zdravnikov. Stilski rožnato-beli poganjalec je zasnovan v podobi rešilca in ima na sprednjem delu velik opozorilnik z lučko, ki bo poskrbel za še bolj pristno doživetje v igri. Otroke bodo razveselili tudi zvočni učinki, med katerimi so zvok zagona, hupa in sirena. Na krmilu je prostor za shranjevanje, v katerem je 7-delni zdravniški set, ki ga sestavljajo stetoskop, otoskop, termometer, pinceta, injekcija in drugi dodatki, s katerimi bodo otroci lahko pozdravili vsakega pacienta.

Poganjalec ima kakovostna plastična kolesa in varen ter udoben ergonomsko oblikovan sedež z naslonom in dodatnim prostorom za shranjevanje. S tem čudovitim poganjalcem bodo deklice na polno preizkusile igro zdravnic in se učile logičnega sklepanja ter pomagati drugim. S pomočjo poganjalca si razvijajo svoje finomotorične spretnosti, vesele in pestre barve pa spodbujajo njihovo domišljijo in predstavnost. Otroški rešilec je okrašen z animiranimi sličicami Minnie in njene prijateljice Daisy. Paketu sta priloženi tudi 2 testni bateriji AA. Stabilno in trpežno plastično ogrodje z naslonom za hrbet bo otrokom zdržalo leta in leta in jim pomagalo pri vsestranskemu razvoju.

Kiddieland je proizvajalec igrač za malčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po prijaznih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovosten in varen poganjalec
  • robustna konstrukcija z naslonom
  • rožnato bela barvna kombinacija
  • 7 zdravniških dodatkov
  • elektronske funkcije – zvočne in svetlobne
  • za razvoj predstavnosti in motoričnih spretnosti
  • od 12. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Velikost55*27*44 cm
Dimenzije paketa56*28*37 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.