Poganjalec avto Bobby Car Classic Racer 2 Big zelen z zvokom in lučko in nalepkami od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec avto Bobby Car Classic Racer 2, nemškega proizvajalca BIG je odlično darilo za vse otroke od 12. meseca starosti. Zasnovan je v stilski zeleni barvi in okrašen z dirkalnimi nalepkami z različnimi napisi. Dečke in deklice bo poganjalec navdušil že na prvi pogled, že zelo zgodaj lahko z njegovo pomočjo urijo mišice na nogah. Brezčasni poganjalec spodbuja otrokov motorični in gibalni razvoj in prav tako pravilen razvoj kolkov, saj otrok na poganjalcu sedi v širokem razkoraku. Poganjalec se ponaša z visoko nosilnostjo kar 50 kg.

Črn volan poganjalca se lahko obrača v strani za 30° in je opremljen s funkcionalno mehansko hupo, ki bo otrokom priskrbela realistično doživetje. Plastična površina poganjalca je pred poškodbami zaradi sončnih žarkov zaščitena s kakovostnim UV filtrom, tako da bo tudi po več letih uporabe ohranila svoje žive barve. Čvrsta kolesa s trpežnimi pnevmatikami omogočajo izjemne vozne lastnosti in stabilnost. Sedež je ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje v vožnji. Sedež ima tudi stopničko za koleno, tako da se lahko otroci poganjajo z eno nogo – podobno kot na skiroju.

Na sprednjem in zadnjem delu avtomobilčka so priključki za priklop drugih dodatkov znamke BIG – prikolico, vrv za vlečenje ipd. Uporabljeni zdravju neškodljivi materiali se lahko reciklirajo, tako da ne obremenjujejo življenjskega okolja. Tehnologija, uporabljena pri proizvodnji, zagotavlja varnost izdelka za otroke. Vsi robovi otroškega poganjalca so zaobljeni, s čimer je tveganje za poškodbe izdatno zmanjšano. Nizko podvozje omogoča stabilnost avtomobilčka na kateri koli površini. Mere izdelka znašajo 58*30*38 cm.

Izdelke je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nenadomestljiv dizajn, sodobni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Lastnosti

 • zeleni poganjalec z dirkalnim motivom
 • funkcionalna mehanska hupa
 • popolnoma je prilagojen potrebam otrok
 • nosilnost 50 kg
 • s priključki za pripenjanje dodatkov (prikolica, vrv)
 • podstavek za koleno – starejši otroci ga bodo peljali kot skiro
 • primeren od 12. meseca  
 • zaščiten pred prevračanjem
 • prilagojen vožnji v notranjih in zunanjih prostorih
 • poseben UV filter za zaščito barv
 • ergonomsko oblikovan sedež spodbuja pravilen razvoj medeničnih sklepov
 • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost58*30*38 cm
Skupna višina31 cm
Dimenzije paketa59*27*31 cm
Skupna dolžina58 cm
ZvokDa
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,99 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.