Svetleči poganjalec Princeske Kiddieland rožnati od 12 mes

Opis izdelka

Otroški poganjalec v motivu Disneyjevih princesk znamke Kiddieland je kakovostni poganjalec, primeren za otroke od 12. meseca starosti dalje in je rožnate barve. Ima veliko zvočnih, svetlobnih in mehanskih funkcij, ki so strašno priljubljeni pri otrocih. S svetlikajočimi motivi in zvoki, ki jih poganjalec daje, se bo vaš otrok zabaval in smejal po cele dneve.

Avtomobilček ima kakovostna plastična kolesa in varen ter udoben ergonomsko oblikovan sedež. Ko se otrok uči hoditi in dela prve korake se drži zadnjega naslonjala in avtomobilček mu nudi varno oporo. Kasneje lahko avto poganja z nogicami, lahko se premika naprej ali vzvratno. Z volanom se sprednje kolo poganjalca obrača in otrok spreminja smer vožnje. Otroški poganjalec je čudovite rožnate barve, zato je idealen za vsako malo princesko. Dodelan je z barvnimi detajli in okrašen s sličicami Disneyjevih princesk.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi v v Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovosten in varen
  • igrivi dizajn Disneyjevih princesk
  • za otroke od 12. meseca
Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 12 mesecev
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni efektiDa
ZvokDa
GlasbaDa
EmbalažaDa
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvaružová
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha