Poganjalec Princeska v čarobnem gradu Kiddieland elektronski z zvokom in lučko od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec Princeska v čarobnem gradu znamke Kiddieland je brezčasen in originalen rožnati poganjalec za vse deklice od 12. do 36. meseca starosti, ki si želijo lastnega pravljičnega poganjalca z Disneyjevim motivom. Otroški poganjalec v motivu Princeske v gradu bo razveselil vse deklice, ki se rade igrajo princeske. Poganjalec Kiddieland v sebi skriva zvočne in svetlobne funkcije, zabavne melodije in očarljive lučke pa ustvarjajo deklicam občutek, da so v resnični pravljici. Pod volanom poganjalca se nahaja tudi klavirček, na katerem lahko deklice zaigrajo svojo lastno pesmico in se s poganjalčkom igrajo ure in ure.

Avtomobilček ima kakovostna plastična kolesa in varen ter udoben ergonomsko oblikovan sedež, s kakovostnim naslonjalom za hrbet. Ko se otrok uči hoditi in dela prve korake, se drži zadnjega naslonjala in avtomobilček mu nudi varno oporo. Kasneje lahko avto poganja z nogicami, lahko se premika naprej ali vzvratno. Z volanom se sprednje kolo poganjalca obrača in otrok spreminja smer vožnje. Poganjalec Princeska je odlično darilo za vsako deklico, je stabilne in varne konstrukcije ter okrašen s čudovitimi sličicami princeske, ki stoji pred gradom. Paketu so priložene tudi 2 bateriji tipa AA.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovosten in varen poganjalec
  • igriv dizajn v motivu Princeske v gradu
  • za otroke od 12. do 36. meseca
  • pravljičen dizajn
  • mnogo svetlobnih in zvočnih funkcij
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Velikost55*27*36 cm
Dimenzije paketa56*28*36 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.