Poganjalec s prikolico in nakladalko Ride on Excavator with Trailer Écoiffier s predalčkom pod sedežem od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec s prikolico in nakladalnikom Ride on Excavator francoskega proizvajalca Écoiffier predstavlja odlično darilo za vse otroke, predvsem pa dečke od 12. meseca starosti. Moderni poganjalec v rumeni barvi razpolaga z udobnim ergonomskim sedežem s predalčkom, kamor lahko otroci shranijo različne drobnarije. Otroci bodo preizkusili delo z nakladalko na sprednjem delu poganjalca, ki jo bodo obvladovali z ročicami, ki se nahajata na obeh straneh volana. Na zadnjem delu poganjalca sta premična nakladalna roka in prikolica z 2 kolesoma, v kateri lahko otroci prevažajo gradbeni material, pesek ali igrače.

Robustna kolesa zagotavljajo visoko stabilnost poganjalca, opremljen pa je tudi z zaščito, da se ne bi prevrnil. Otroški delovni avto ne vsebuje majhnih elementov, z njim pa se otroci lahko igrajo na dvorišču in na vrtu. Igra z nakladalnikom pripomore k razvoju predstavnosti, motoričnih spretnosti in logičnega razmišljanja. Otroci se bodo z igro z delovnim avtomobilčkom zabavali ure in ure. Z vrtenjem volana bodo razvijali svoje finomotorične spretnosti, z poganjanjem z nogami pa krepili mišice na nogah. Otroci se s tem približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost. Skupne dimenzije poganjalca merijo 66*33 cm.

Francoski Écoiffier prinaša otrokom kakovostne igrače originalnega dizajna, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z upoštevanjem varnostnih standardov med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.