Poganjalec s prikolico Baby Pony Ride On Little Smoby ergonomsko oblikovan z velikim držalom za najmlajše od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec s prikolico Baby Pony Little, francoskega proizvajalca Smoby je čudoviti poganjalček v pastelnih barvah, primeren za vse otroke od 12. meseca starosti. Poganjalec v obliki ljubkega ponija z grivo, ušeski in veselimi očki bo postal neločljiv sopotnik vašega otročka. Velik poganjalec je na sprednjem delu prilagojen malim otroškim rokicam in omogoča občutek stabilnosti in varnosti. Štiri kakovostna in trpežna kolesa bodo poskrbela za gladko in lahkotno vožnjo. Ergonomsko oblikovani sedež zagotavlja, da bodo otroci na poganjalčku udobno sedeli tudi med daljšo vožnjo. Del poganjalčka je tudi prikolica, v kateri lahko prevažajo svojega najljubšega dojenčka ali pliškota.

Otroški poganjalec Smoby je odličen pripomoček za motoričen in gibalen razvoj vsakega otroka. Krepi mišice nog, izboljšuje občutek za ravnotežje, s sedenjem na širokem sedežu pa omogoča pravilen razvoj kolkov. Poganjalec je izdelan iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je žametna na dotik. Originalni videz poganjalca razvija otroško domišljijo in predstavnost, z njim si domišljajo, da jahajo na pravem poniju in se odlično zabavajo. Nosilnost poganjalca znaša 25 kg, njegove mere pa so 54*27*40 cm.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec, ki že leta in leta otrokom prinaša kakovostne igrače, pravega francoskega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in domišljijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost54*27*40 cm
Skupna višina40 cm
Dimenzije paketa32*23*49 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,47 kg
Barvakrem
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.