Poganjalec Policija Paw Patrol Kiddieland elektronski z zvokom in lučko od 12 mes

Doprava
Proizvajalec: Kiddieland Kategorija: Poganjalci z zvokom Koda izdelka: KID54361
55,99 €
36,99
Dodaj med priljubljene
Opis izdelka

Otroški poganjalec Policija Paw Patrol znamke Kiddieland je kakovostni poganjalec, primeren za otroke od 12. do 36. meseca starosti dalje in je modre barve. Otroški poganjalec nosi motiv priljubljene animirane serije Paw Patrol, ki jo obožujejo vsi otroci. Poganjalec Paw Patrol v sebi skriva zvočne in svetlobne funkcije, ki bodo presenetile vsakega pogumnega malega policaja. S pritiskom na figurici Chasa ali Marshalla se aktivirajo zvočni efekti, ki bodo razveselili vsakega otroka. Seveda pa je treba motor še prižgati in slišati njegov zvok. Otroci imajo na voljo tudi hupo z realistično sireno, tako da se bodo počutili kot pri pravem policijskem pregonu, pri katerem bodo uporabljali tudi svetlikajoče opozorilne luči.

Avtomobilček ima kakovostna plastična kolesa in varen ter udoben ergonomsko oblikovan sedež, s kakovostnim naslonjalom za hrbet. Ko se otrok uči hoditi in dela prve korake, se drži zadnjega naslonjala in avtomobilček mu nudi varno oporo. Kasneje lahko avto poganja z nogicami, lahko se premika naprej ali vzvratno. Z volanom se sprednje kolo poganjalca obrača in otrok spreminja smer vožnje. Poganjalec Paw Patrol je odlično darilo za vsakega dečka, je stabilne in varne konstrukcije ter okrašen s čudovitimi sličicami junakov iz serije Paw Patrol. Paketu so priložene tudi 2 bateriji tipa AA.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovosten in varen poganjalec
  • igriv dizajn v motivu Paw Patrol
  • za otroke od 12. do 36. meseca
  • atraktivni dizajn
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 12 mesecev
Velikost53*24*39 cm
Dimenzije paketa55*27*34 cm
ElektronskoDa
EmbalažaDa
Opomba2 x AA batteries
Barvamodrá

Kontakt

Polja označena z * so obvezna
captcha
loader  Nalagam ocene …