Poganjalec pes na 4 kolesih Buddy BIG z velikim ergonomskim sedežem in naslonom od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec pes na 4 kolesih Buddy, nemškega proizvajalca BIG je čudoviti poganjalec, ki bo razveselil vsakega otroka od 12. meseca starosti. Moder poganjalec je zasnovan v podobi psička s čudovitimi barvnimi detajli. Priročen ročaj omogoča otrokom čvrst in dober oprijem, za udobno sedenje pa bo poskrbel ergonomski sedež s povišanim zadnjim delom, s čimer se bodo otroci ob vožnji počutili bolj varni. Dečki in deklice bodo navdušeni nad poganjalcem že na prvi pogled, psiček z veselim nasmehom pa jim bo vedno izboljšal razpoloženje. Skupaj z njim lahko že zelo zgodaj začnejo z krepitvijo mišic na nogah. Brezčasni poganjalec spodbuja otrokov motorični in gibalni razvoj in prav tako pravilen razvoj kolkov, saj otrok na poganjalcu sedi v širokem razkoraku.

Poganjalec se ponaša z visoko nosilnostjo kar 50 kg, je zaščiten proti prevračanju, na sprednjem delu pa se nahaja priključek za namestitev dodatkov znamke BIG (npr. vlečna vrv – ni del seta). Oranžne ročice na krmilu niso premične in omogočajo otrokom vožnjo le v eno smer. Plastična površina poganjalca je pred poškodbami zaradi sončnih žarkov zaščitena s posebnim UV filtrom, tako da bo tudi po več letih uporabe ohranila svoje žive barve. Čvrsta zadnja kolesa so proizvedena iz kakovostne plastike in otrokom omogočajo izjemne vozne lastnosti in stabilnost. 

Uporabljene, zdravju neškodljive materiale je mogoče reciklirati, tako da ne škodujejo življenjskemu okolju. Tehnologija, uporabljena pri proizvodnji, zagotavlja varnost izdelka za otroke. Vsi robovi otroškega poganjalca so zaobljeni, s čimer je tveganje za poškodbe izdatno zmanjšano. Nizko podvozje omogoča stabilnost avtomobilčka na kateri koli površini. Mere izdelka znašajo 23*59*41 cm. Izdelke je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS.

Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, sodobni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Lastnosti

  • stilski poganjalec v podobi psička
  • popolnoma je prilagojen potrebam otrok
  • nizko stabilno podvozje
  • maksimalna nosilnost 50 kg
  • na sprednjem delu je priključek za namestitev vlečne vrvi
  • primerno od 12. meseca  
  • zaščiten pred prevračanjem
  • prilagojen vožnji v notranjih in zunanjih prostorih
  • poseben UV filter za zaščito barv
  • ergonomsko oblikovan sedež spodbuja pravilen razvoj medeničnih sklepov
  • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost23*59*41 cm
Skupna višina41 cm
Dimenzije paketa59*23*41 cm
Skupna dolžina59 cm
ZvokDa
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,35 / 2,95 kg
Nosilnost50 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.