Poganjalec motor z žarometom Scooter Blue Smoby z gumiranimi kolesi moder mehanski ključ in predalček

Opis izdelka

Imate doma malega dirkača? Poganjalec motor z žarometom Scooter Blue Smoby je odličen poganjalec za vse otroke, predvsem pa za dečke od 18. meseca starosti. Poganjalec za otroke bo otroke očaral s svojo modro zasnovo in originalnim francoskim dizajnom. To odlično prevozno sredstvo se prižge s pomočjo ključa, ki daje mehanski zvok prižiga cric-cric. Otroški poganjalec ima na krmilu nameščen realistični žaromet, pod ergonomsko oblikovanim sedežem pa se skriva predalček, kamor lahko dirkači pospravijo svoje igrače. Za zanesljivo vožnjo poganjalca bodo poskrbela gumirana kolesa, ki so izredno tiha in pri vožnji poskrbijo za največje udobje. 

Otroški poganjalec v zasnovi modrega skuterja je odličen pripomoček za motoričen in gibalen razvoj vašega otroka. Krepi noge in ravnotežje ter izboljšuje reflekse. Poganjalec za otroke je narejen iz kakovostnih in trpežnih plastičnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Krmilo na poganjalcu je prijetno na dotik, otroci bodo poganjalček izredno dobro vodili. Celotna teža poganjalca znaša 2,4 kg, tako da ga lahko otroci vzamejo tudi na izlet s svojimi starši. Dimenzije poganjalca merijo 65*34*48 cm.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost65*34*48 cm
Skupna višina48 cm
Dimenzije paketa39*24*59 cm
Višina sedeža30 cm
Skupna dolžina65 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,4 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.