Poganjalec skuter z žarometom Scooter Pink Smoby z gumiranimi kolesi rožnati od 18 mes

Opis izdelka

Poganjalec vespa z žarometom Scooter Pink je moderni poganjalec, primeren za vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti. Ponaša se s čudovito rožnato barvo, ima videz plaže in bo s svojim francoskim dizajnom očaral vse otroke. Ta čudoviti otroški motorček otroci zaženejo s pomočjo mehanskega ključa, ki se nahaja neposredno pod krmilom. Na krmilu je nameščen realistični žaromet, pod ergonomsko oblikovanim sedežem pa se skriva predalček, kamor lahko vaši najmlajši pospravijo svoje najljubše igrače. Za tiho in preprosto vožnjo poganjalca bodo poskrbela gumirana kolesa. Sprednje kolo je opremljeno z blatnikom, ki ščiti oblačila pred prekomerno umazanijo. 

Dekliški poganjalec v podobi skuterja bo postal najljubše prevozno sredstvo vseh razposajenih otrok. Prav tako bo pripomogel k njihovim pravilnim gibalnim in motoričnim spretnostim, saj si bodo med vožnjo krepili mišice na nogah, izboljševali reflekse in se učili ocenjevati razdalje. Poganjalec za otroke je narejen iz kakovostne in trpežne umetne mase, zaradi česar se ponaša z dolgo življenjsko dobo. Krmilo na poganjalcu jer prijetno na dotik, otrokom omogoča lahko in varno vožnjo. Mere izdelka znašajo 65*34*48 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna, zahvaljujoč kateremu pridobivajo nove izkušnje in spoznavajo svet okoli njih. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in domišljijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost65*34*48 cm
Skupna višina48 cm
Dimenzije paketa39*24*59 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nosilnostrecommended weight: 25 kg (max. tested 50 kg)
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.