Poganjalec motor Racing Bike BIG zelen od 18 mes

Opis izdelka

Otroški poganjalec Bike, nemškega proizvajalca igrač, BIG je kakovosten gibalni pripomoček v obliki motorja za dečke. Otroški poganjalec je izdelan v čudoviti zeleno-črni barvni kombinaciji, na sprednjem delu ima dva vesela očka, krasijo pa ga tudi nalepke, ki poudarjajo dirkalni značaj vozila. Poganjalec za otroke je lepega dizajna in je izdelan iz kakovostne in trpežne plastike, ki vam bo služila še dolgo časa. Motor za otroke ne prinaša vašemu mladeniču le veselja in zabave, temveč tudi pripomore k razvoju gibalnih sposobnosti. Motor ima le dve široki kolesi, tako da mora otrok ohranjevati ravnotežje. Deški poganjalec – motor Bike je izjemno ergonomsko prilagojen in ima nizko težišče za maksimalno varnost vašega otroka. Volan poganjalca se v strani obrača za 30°.

Motor za otroke ima več možnosti uporabe. Zaradi kompaktne velikosti je priročen, lahek in uporaben v stanovanju ali na prostem. Izkoristite čudovito vreme in privoščite svojemu otroku vesele trenutke na otroškem poganjalcu v stilu motorja. Poganjalec je primeren za dečke od 18. meseca pa do 3. leta starosti. Sedež na poganjalcu BIG je ergonomsko oblikovan in certificiran. Vsak otrok sedi na poganjalcu na široko, kar spodbuja pravilen razvoj kolčnih sklepov. Otroci bodo sedeli zelo udobno in se na njem vozili ure in ure. Ročajem lahko omejite gibanje, ki bo znižalo tveganje, da bi se poganjalec prevrnil. Dimenzije poganjalca za dečke merijo 67*31*46 cm. Žive barve so pred poškodbami sončnega sevanja zaščitene z UV stabilizatorji. Znamka BIG za izdelke zagotavlja kar 3-letno jamstvo.

Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Zeleno-črn poganjalec je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG si prizadeva za varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Lastnosti

  • originalni dizajn poganjalca v podobi motorja
  • atraktivna barvna zasnova
  • lahek
  • nadstandardna 3-letna garancija
  • zaščiten pred poškodbami zaradi sonca, dolgo izgleda kot nov
  • strogo testiranje zagotavlja visoko kakovost in varnost
  • ima nizko težišče za maksimalno varnost
  • stabilna kolesa in ergonomsko oblikovani sedež
  • 2 kolesi, zahvaljujoč katerima se otrok uči ohranjevati ravnotežje
  • uporaba v notranjih prostorih in na prostem
  • iz kakovostnih in trpežnih materialov
  • primeren od 18. do 36. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost67*31*46 cm
Skupna višina46 cm
Dimenzije paketa64*30*46 cm
Višina sedeža29 cm
Skupna dolžina67 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
Nosilnost25 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.